0136. zapékané klobásy(šoldry) od Ivanika


foto: Ivanika
136 - pečení pro rodinu

Autor: Ivanika
   Hodnocení: 12%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
uděláme obyčejné slané kynuté těsto (např. z č.31 nebo 170) a do toho balíme vlastní směs:
čerstvý bůček (1kg) pomeleme, osolíme, dáme česnek a dáme 150 ml bílého vína.
Necháme odležet. Vykynuté těsto propracujeme nejlépe na silikonovém vále, těsto se nelepí a nemusí se podsypávat rozdělíme na 8 dílů (podle toho, jak je chceme velké), rozválíme na obdélníky, naplníme, smotáme a necháme na plechu s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem kynout cca 30 minut. Pečeme ve vyhřáté troubě při cca 180°C.
Hotové šoldry ihned přendáme z plechu na mřížku.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: Ivanika
136 - pracovní postup

foto: Ivanika
136 - zapečené klobásy-šoldry

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.