0011. chléb Martinův


foto: luslik
011. Martinův chléb

Autor:
   Hodnocení: 61%   klikni pro ohodnoceni


Suroviny:
310 ml mléka
1 lžíce octa
2 lžíce oleje
3 lžičky soli
1 lžíce cukru
1 lžička mletého kmínu
2 stroužky česneku
1 menší vařená, nastrouhaná brambora
380 g hladké mouky
120 g žitné celozrnné mouky
2 lžičky sušeného nebo 1/2 čerstvého droždí


Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední


Postup:

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře






foto: berunkavvv
011-chléb Martinův

foto: mirka
č. 011 chléb Martinův

foto: Betty9
011.chléb Martinův s česnekem

foto: ganymeda
č.11 bramborový chleba

foto: Elina_V
Chléb Martinův

foto: cinie
č. 11 Martinův chlebík

foto: Kyša
Česnekový chléb 011

foto: feinka
Martinův č. 011

foto: nejdeto
Martinův chléb 0011

foto: štáblice
11 chléb martinův

foto: Pamarie
0011 chléb Martinův

foto: IVČA-SUSOVA
0011.chléb Martinův

foto: IVČA-SUSOVA
0011.chléb Martinův !

foto: IVČA-SUSOVA
0011.chléb Martinův

foto: jirina27
0011.chléb Martinův

foto: jirina27
0011.chléb Martinův

Názory čtenářů

jirina27 26.11. 23:28  

Také jsem vyzkoušela tento chleba, mouku jsem dala 300g hladké chlebové, 200g žitné chlebové, lžíci sušené bramb. kaše, 4 stroužky česneku, ale prý není cítit, tak dám příště více,chutnal moc!

demons 16.9. 16:11  

dnes vyzkoušeno poprvé z hladké mouky doteď jen celozrné a chlebové, musím říct fakt výborný.

IVČA-SUSOVA 22.4. 14:38  

výborný nadýchaný super

borovec 21.4. 11:31  

Moc dobrý chlebíček,doporučuji vyzkoušet.

mamaba 30.1. 21:39  

Tak tohle byl můj první chléb a dopadl supr. Bramboru jsem vařila v MW trobě, umytou jsem jí jen trochu pocákala vodou, napůl přikryla a za 5 min byla hotová.

ANNEA 22.1. 18:48  

Upiekli sme presne podľa receptu a veľmi nám chutil. Výborný chlebík.

Malajda 19.1. 8:01  

Chlebík moc dobrý.Jen se po něm zaprášilo.Mladej ho jedl i suchý.Prý na chuť.

nejdeto 8.1. 19:53  

tento chlebík nám moc chutnal, určitě se k němu zase vrátím, ale chci zkoušet další recepty a že je teda co zkoušet. Pekárna se super věc.

sovapinka 20.11. 18:55  

Chléb jsem upekla po prvé dle receptu a byl výborný ,ale podle mne moc mastný. U druhého pečení jsem recept upravila a SUPER - 320 ml mléka, 1 lžíce jablečného octa, 2 lžičky olivového oleje, 3 lžičky soli, 1 lžíce cukru, 1 lžíce sušené brambor. kaše, 2 lžičky sušeného česneku, 1 lžička drceného kmínu - raději menší,7 g sušeného droždí, mouka dle návodu.

soralka 18.11. 20:26  

nám moc doma nechutnal.Připadá mi to taková česneková buchta.Chléb si představuji jinak.

Kyša 24.9. 15:03  

Výborný!!!!!

cinie 20.9. 22:22  

chlebík je výborný....dala jsem žitnou chlebovou tmavou mouku, semínka a místo br. kaše bramborák v prášku.....fakt neměl chybu!!!!!!!!

čekanka 2.7. 20:05  

SUPER, už jsem ho pekla několikrát a vždy moc chutnal a je žádaný

solsken 22.4. 19:43  

Právě jsem ho upekla, pekla jsem jen z poloviční dávky (pro nás dva akorát). Je ještě horký, ale přesto jsem nemohla odolat. Chuť je vynikající.

*michelle* 7.4. 16:17  

je moc dobrý, česnekem voněl celý byt :)

zira 28.3. 14:48  

výborný chlebík !!!

ivulka6 29.2. 13:19  

-Včera som ho piekla, dala som 3 strúčky cesnaku, a bol dobrý, mňam!

jarina.mala 16.2. 22:34  


Je dobrý i bez brambory.Ani se to nepozná.Jarina

Terezka Holomková 23.1. 15:10  

ahoj tady na těch stránkách
jsem našla jeden chleba
a máte ty stránky super

Ana Pavlů 23.1. 15:07  

ahoj máte super stránky
a najde se toho tady hodně

helena.dr 19.1. 20:04  

Je moc dobrý.Nechtělo se mi vařit 1 brambor,tak jsem dala 1pol.lžíci instantní bramorové kaše.Je to mňamka.

sarlote 30.12. 15:48  

cHLÉB JE VYNIKAJÍCÍ

Anndy 16.12. 15:46  

sarlote - není, jen ho vynech a hlavně hlídej konzistenci těsta - musí to být nelepivá koule

sarlote 16.12. 13:26  

Chtěla bych zkusit tento chléb ale bez česneku,jepotřeba něco pozměnit?

punčochatá 13.12. 10:58  

To je výborný chleba, ale jelikož je v něm česnek, moc se nehodí k mazání marmeládou:-))). Jinak doporučuji.

Jana 22.11. 12:39  

adresa - někde jsem se dočetla toto:
váha suchého droždí x 2,4 = váha čerstvého droždí
váha čerstvého droždí x 0,4 = váha suchého droždí

Anndy 10.11. 23:48  

adresa - 1/2 čerstvého droždí
Halusa - při hnětení nebylo těsto lepkavé? U většiny receptů je potřeba si těsto "ohlídat". Během hnětení přisypat mouku, aby těsto nebylo lepkavé

adresa 28.10. 15:58  

Můžu použít čerstvé droždí? Kolik gramů?

Halusa 23.9. 20:10  

Ahoj,
mám novou pekárnu a zkouším recepty. Tento mi moc chutná, ale uvnitř mi přijde trochu lepkavý a nahoře je takový jako když porézní. Čím to je a jak to odstranit?

luslik 29.8. 17:48  

Tak prozatím u nás sklidil největší úspěch. Manža se do něj zamiloval;-) Dal mu 10 s hvězdičkou a nejraději by jiný nezkoušel;-)) Bramboru jsem dávala vařenou.

Petty01 28.8. 14:43  

Pekla jsem dneska,nemá chybu,je výtečný

Anndy 19.8. 23:34  

Kateřina - brambora vařená, může se nahradit lžící sušené bramborové kaše, česnek drcený

Kateřina 9.8. 10:16  

Dobrý den, ráda bych chlebík vyzkoušela- ale jelikož budu v pekárně péct poprvé, tak budu mít asi hloupý dotaz...Dává se tam brambor syrový nebo vařený? A česnek drcený? Díky moc :-))

Vlaďka 21.7. 20:23  

Dnes jsem vyzkoušela, akorát hladké mouky jsem dala cca 300g a žitné 200g a je výtečný

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.