0016. chléb bílý kmínový


foto: Anndy
16.základní kmínový bílý chléb

Autor:
   Hodnocení: 100%  


Suroviny:
300 ml vody
2 lžičky cukru
2 lžičky soli
1 lžičku kmínu
500 g hladké mouky
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí


Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední


Postup:
Tento chlebík je doporučován pro začátečníky. Je pouze z hladké mouky a díky ní krásně kyne. Postupně můžeme hladkou mouku ubírat a měnit za celozrnné, ale vždy by základem mělo zůstat cca 300 g hladké mouky.
Také je možno přidávat různá semínka, bylinky, na kostičky sýr, salám, klobásku, osmahlou cibulku.....dle fantazie!

PRO ZAČÁTEČNÍKY:
PROSÍM PŘEČTĚTE SI ČLÁNEK


JAK NA PRVNÍ CHLÉB / klik


Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




Časem si zkuste i ošatkový chléb: Jak na ošatkový chléb / klik


foto: Anndy
16. obyčejný kmínový chléb

foto: cigorka
chlebík 016

foto: cigorka
č.16 chlebík

foto: Lida008
č.16 a č.182

foto: Nelinka
Chleba 16, veka 12

foto: Nelinka
Chleba 016

foto: Nelinka
č. 16 s přidáním kvásku

foto: mlíčko
16. Chléb bílý kmínový s vysočinou

foto: Kitty1a1
po rozkrojení II.

foto: Lida008
č.16

foto: mlíčko
16. chléb bílý kmínový

foto: ivulka6
č. 16

foto: Lida008
rohlíky č.182 chleba č.16

foto: Lida008
chleba č.16 s kváskem a bulky z těsta č.182

foto: danca50
nová pekárna a upečený chleba

foto: Lida008
dnešní pečení

foto: Lida008
Chlebík č16 s kváskem

foto: Lida008
Dnešní chleba kmínový č.16

foto: lotka4
016

foto: patek
č.16

foto: Lida008
dnešní pečení

foto: Lida008
chleba č.16 rohlíky č.182

foto: cigorka
chlebík 016

Názory čtenářů

kačullee 4.1. 15:34  

Konečně!!! Chleba který se dá jíst  včera jsem upekla a byl výborný; teď se mi hněte varianta se 150 g žitné...těším se a moooc děkujeme za recept 

Spark 28.12. 19:40  

Pekla jsem ho jako první dle doporučení a povedl se, jsem nadšená ;)

Ante 7.11. 16:46  

chlebik byl krasne upeceny a chutny upekla jsem ho poprve v me nove pekarne nastavila jsem peceni s odlozenym startem a rano nam krasne provonel cely byt cerstvym chlebikem recept doporucuju

Evina 10.4. 22:24  

Ahoj, před půl hodinu vyndán a je kráááásný :-). Nakynutý, není cítit po kvasnicích, prostě super. Za mě velké díky za recept!

Štířice 13.2. 13:48  

Super povedl se,přidala jsem žitnou mouku a chlebík je výborný.S receptem se dá dělat více variací dle chuti.První chleba ještě nevychladnul a už se peče další.

Lucik.kop 13.2. 13:47  

Můj první chleba, který jsem pekla. Výborný!!!

Rosta 8.2. 15:21  

Nevím proč ale Gallet MAP 400 mi těsto neutáhne....včera jsem dělal i z chlebove mouky a žitné celozrnné i pšeničné a hák se zastavil a bylo vymalováno...Přijde mi že seto lepivé těsto nahromadí pod hákem a to jej zabrzdí.

Anndy 25.1. 14:22  

BlankaJ. - rychlé pečení = dvojnásobné množství droždí - dala si?

BlankaJ. 23.1. 18:33  

včera jsem tento chleba pekla narychlo, že jsem chtěla nedočkavě vyzkoušet novou pekárnu. droždí z ledničky a chleba nádhernýýýýý, načechraný-program základní. Dnes jsem dala péct nový se sušeným droždím-program rychlé pečení a nechtějte vidět co jsem vytáhla :D chleba nalepený na jedné stěně formy, úplně bílý a tvar netvar...co je špatně?? vevnitř je mokrý ale upečený

Itis 26.12. 16:21  

Ahoj, dneska jsem se postila do mého prvního chleba podle tohoto receptu a musím pochválit repet - Je luxusní!

ivan kadlus 25.11. 20:23  

dneska jsem koupil pekarnu a prvni chleba byl tenhle, uz nikdy pecivo ze "super" marketu

Michal a děti 7.9. 21:17  

Úžasný!!! Vyzkoušel jsem nespočet receptů, ale na tomto jsme si teprv pochutnali všichni. Kůrka krásně křupavá, střed nebojácně pevný a hlavně, super poměr cukr/sůl/kmín. Také je to první recept, kde mi z pekárny nevylezl ušák. Už se těším na kombinace s ostatními chutěmi. Děkuji za recept

Anea 3.9. 21:52  

Dopečené.....a mooooc mi chutí....Ďakujem za recept!

Anea 3.9. 18:13  

No, tak dnes mi dorazila pekárna :-) hneď som išla do obchodu kúpiť múku, ale keďže som išla do malého obchodu, tak ako na potvoru nemali chlebovú, len nejakú zmes a tá bola hrozne drahá.....takže som vygooglila tento recept....uvidím :-) zatiaľ pekárna miesi, takže uvidíme....napíšem ako som dopadla

blastrol 29.8. 15:38  

Jsem zacatecnik a na pekarne mam nastaveni 700 a 900g. Bohuzel nevim na jakou velikost je tento recept. Co je stredni velikost? Za odpoved velice dekuji.

Danča 27.6. 20:27  

Tisíceré díky za recept, a vůbec za ostatní recepty. Akorát mám poslední dobou problém, který ze začátku nebyl. Posledních pár chlebíků mi shodilo klenbu, prostě se propadla - nenapadá někoho, co bych mohla dělat špatně?

Gabčaaa26 28.5. 19:38  

Holky moje,mam ho nízký a zdrcly,co dělám blbě? :-(

Blanka Nováčková 27.1. 10:26  

Bezva chlebíček,lepší jak kupované směsi,už jen tento!

Katka 4.1. 13:42  

VYNIKAJÍCÍ. Zkoušela jsem už hodně pokusů, ale nikdy to nebylo ono. Když jsem narazila na tento recept, moc se mi do toho nechtělo, ale nakonec jsem vyzkoušela. Od té doby ostatní recepty a různé chleby ze sáčků letěly do koše. Nikdy nestihne vychladnout.

pinmagda@seznam.cz 2.1. 17:02  

Tak ten se povedl ještě nebyl studený a už byl snězený.

Sam_y 1.1. 18:02  

Přidávám se. Dostala jsem k Vánocům pekárnu a vyzkoušela jsem tento receptík a i jsem se dívala na videorecept a povedl se úplně na jedničku. Vypadal přesně tak, jak ostatní chlebíčky vyfocené a sdílené zde a chutnal božsky. Takže už nikdy si nekoupím chleba v obchodě. Tady aspoň vím, co v chlebu je. :) Perfektní. Mockrát děkuji. :-* :-)

Martin 26.12. 22:41  

Dnes jsme pekli úplně poprvé, vybrali jsme proto tento recept a z výsledku jsme doslova nadšeni, výborná chuť, chléb vypadá krásně.

L 7.12. 18:10  

...dělám už po třetí a nikdy nevyšel úplně dokonale, ale ač vyšel dvakrát popraskán, s takovou poměrně tuhou a druhý, třetí den divně drolivou kůrou, chutná mi, hlavně i proto, že to není taková ta nadýchaná veka (která mi z toho mimochodem vyšla na ponejprv:-)..

stinka 16.11. 15:26  

Přeji hezký den, pekárnu Harmony vlastním od včera,s velikým strachem jestli jsem neudělala hloupost. Neudělala... dnes upečen již druhý chléb kmínový a je boží...jsem nadšena vzhledem i chutí. Díky těmto stránkám.

Lenka P. 25.10. 9:15  

... ještě podotknu, kldyby mi někdo chtěl případně poradit.. ženakynutý byl tak akorát, ani se nepropadl, nic..tak tím to nebude.

Lenka P. 25.10. 9:13  

Zdravím... nevím, co jsem udělala špatně.. recept jsem dodržela přesně..ale chleba je takový.. no první den docela ušel, ale jinak takový až moc nadýchaný, drobivý, po každým jídle na talíři hromada drobků, namazat to nešlo, abych vždy po jídle luxovala.. fakt mě to doslova vytáčí...a zkoušet už ho asi nebudu.. je to spíš jak hodně nadýchaná veka.

lucinka 7.10. 10:51  

Chlebík naprosto bezvadný, chuť úžasné a dlouho se nám nestalo, abychom ho ve dvou snědli téměř 3/4 na posezení, vlastně pečeme už jen tento. Jendou v tomto základním receptu, jednou přidám opraženou cibulku, prostě jak je chuť.

Cvrček 4.10. 12:14  

Také jsem pekla chlebík z pytlíku, nic moc, ale tento recept, jednička s hvězdičkou. Dík.

Cvrček 4.10. 12:12  

Také jsem pekla poprvé z pytlíku, nic moc, ale tenhle recept nemá chybu, dík.

Tomas 14.9. 14:58  

To se starým receptem nepatří sem. Omlouvám se. Tomáš M.

Tomas 14.9. 14:55  

Už jsem v domácí pekárně upek spoustu chlebiku a pak na netu narazil na tento. Jednoduchý a chuťové naprosto výborný moc za recept děkujeme. A poprosil bych o starý recept. Předem moc děkuji. S pozdravem Tomáš M. caesar.3@seznam.cz

Toms 25.8. 17:59  

Zdravím všechny pekařky, další pekařka - začátečnice, první chlebík byl ze směsi celozrný, ale moc mi nechutnal, tak jsem pekla tento, povedl se na 1*, úžasný

Shelli 20.7. 20:34  

Tento recept na chleba jsem si moc oblíbila, chleba je výborný. Chutí velice podobný tomu z obchodu jen lepší. Žádná buchta.

kanokova123 4.5. 8:26  

ahoj chtěla bych se zeptat na to droždí jak je to s tím čerstvým a sušeným? když je sušeý tak se od soli nemusí oddělovat a přidat ke všem sypkým směsím?

Marti.7 14.2. 19:49  

perfektní recept na výborný chleba. Byl to můj první podle receptu a kam se hrabou směsi.

MajkaT 5.2. 20:05  

Chlebik jsem pekla jako první pokus s domácí pekárnou a dopadl moc dobře je vynikající krásně vykynul, vše OK

podrole 31.12. 21:56  

Pokud dělám z čerstvého droždí kostky musím nejdřív udělat kvásek, nebo droždí rozdrobit do rohu spolu s cukrem?

andrea 28.12. 13:11  

Anndy tak jsem to zlusila z tý polohrubý mám to v pekárně už vykynutý už se to peče jenom tak jsem zvedavá taky na chut a koukala jsem na tu hladkou a jsou na ni 2 00 to asi znamená málio lepku nebo nebo ta mouka stojí za prd si myslím

andrea 27.12. 20:48  

Anndy tak já to zkusím ještě jednou z hladký děkuji a uvidime

Anndy 27.12. 19:43  

andrea - mno, to nevím.... sladké proč ne, ale chleba?

andrea 26.12. 21:08  

Anndy zkusila jsem dneska péct vánočku v pekárně a dala jsem tam polohrubou mouku a povedla se co kdybych zkusila chleba z polohrubé mouky?

Anndy 26.12. 18:07  

andrea - neděláš vůbec nic špatně, otevři nové droždí nebo doporučuji koupit čerstvé droždí.
Já se naučila používat už jen ZAMRAŽENÉ DROŽDÍ

andrea 26.12. 12:33  

Anndy : dneska jsem zkoušela s manželem ještě jednou máme suché droždí.A zase nevykynuul máme od Ety pekárnu vlastně jak tam dám suroviny dám klasik potom to je na 3h. hněte kyne hněte 3kyne potom peče a dám ještě střední propečení velikost vyšší tak co děláme špatně?

Anndy 26.12. 10:52  

andrea - pokud máš pekárnu bez předehřevu - to znamená, že po zapnutí programu Základní se hned rozjede, pak byl program zvolený správně. Jaké droždí si použila?

andrea 25.12. 21:23  

holky poprvý jsem chtěla to vyzkoušet manžel to dal na 3h. hrozně málo to vykynulo a chtělo to ještě dopíct jinak chutově dobrý ale jak dlouho se má chleba dělat?děkuji

allbii 9.12. 12:03  

Jsem naprosto nadšena z tohoto receptu, je to první chléb, který hned neztvrdl, Dala jsem tedy 300g hladké a 200 g pšeničné chlebové tmavé. Nic jsem nepřisypávala, jen jsem dle rak přidala na konci 10 min, kůrka na vrchu byla moc měkká, ale asi to bylo zbytečné, protože vrchní kůrka u těchto chlebů nebude nejspíš nikdy křupavá.
Ale je to první chleba, která chutná i mé drahé polovičče, protože je k pečení v chlebárně skeptický, všechny chleby byly takové hutné a druhý den hned tvrdé a tento je měkký i druhý den :) 3. už nebude (bude sněden) :D díky za receptík

Anndy 25.11. 13:49  

Ája - super!!!

Ája 25.11. 13:46  

Tak se jdu také pochlubit se svým výtvorem. Byla to moje "poslední šance" pekárně, protoe všechny předchozí pokusy se nevydařily ať už dle receptu z netu nebo kupované směsi. Chleby byly propadlé, tvrdé...nic moc.
Dle vašeho receptu č.16 jsem zkoušela péct dnes, dala jsem 300g hladké mouky a 200g chlebové, těsto bylo ze začátku hodně lepivé, tak jsem během hnětení přisypávala po lžičkách hl.mouku. Před chvilkou jsem vyndala krásně naběhlý voňavý chlebíček, mám z něj velkou radost a vám zde MOCKRÁT A VELICE DĚKUJI :-)

jamilen 24.10. 17:33  

Zdravím ♥
Tento chlebík byl můj úplně první a povedený. 30.8.jsem si koupila pekárnu a hned jsem jí musela vyzkoušet. Mnoho chlebíků jsem za tu dobu udělala a k tomuto receptu se dost vracím, jen s různými obměnami. Vždy je super a nemá chybu.
Díky za tyto recepty. Je to veliká pomoc pro nás začínající i motivace pro zkušené.
Obzvlášť děkuji Anndy, jejíž rady jsou k nezaplacení.

AleciaRo 3.10. 9:13  

Včera jsem upekla, přidala jsem lžíci obyčejného octu a dvě lžíce oleje, povedl se na 1. Je opravdu skvělý!!

Anndy 23.9. 17:26  

pule - jak to? Jakou mouku používáš, jaké droždí? Hlídáš si hustotu těsta při hnětení? Jak vypadá?

pule 23.9. 15:13  

mě se jěště nikdy nepovedl :(

elida 19.9. 9:04  

podaril sa perfektne, chutí výborne, som spokojná

Meluzína 17.9. 13:30  

Je vynikající. Díky tomuto receptu se můj první chléb povedl!

moracica 29.8. 19:36  

Som uplny zaciatocnik v peceni v pekarnicke, ale vcera som objavila tuto stranku a odhodlala som sa upiest tento chlebik. Recept som presne dodrzala,len som 100 g bielej muky nahradila celozrnnou mukou. Clebik sa vydaril a chutovo je fantasticky. vdaka za cenne rady.

jiřík 24.8. 20:00  

tak jsme taky již vlastníky pekárny... už nikdy jinak... a pekai nebudou mít co žrát :oDD

milhausz 13.6. 23:04  

výborný chléb. Před chvílí jsem vyklopil z pekarny a zatim nej co jsem jedl.

Katka 15.4. 17:52  

Dobrý den,chleba jsem pekla včera,ale vůbec se nepovedl,vše jsem dělala podle receptu,ale i přes to byl planý,bez chuti a navíc se mi asi od poloviny do konce propadl,udělal se mi tam tunel.Poradíte mi někdo čím to může být?Děkuji.

Hutarka 3.4. 13:22  

Tak jsem dneska udělala poprvé chlebík č.16, vypadá výborně :-)

fojty 3.3. 14:54  

Přes začátečnický chleba jsem prošla :) Výborný recept, dobrý chlebíček. Dala jsem 300g hl. mouky a 200g chlebové a je výborný

gabi-benidorm 23.2. 3:17  

ještě se pokusím vložit i fotečku,snad jsem to pochopila správně :)

gabi-benidorm 23.2. 0:34  

tenhle chleba je můj první a musím se pochválit je přímo výstavní :) moc se povedl mňam,kupovaný už nikdy nechci :))

Anndy 9.2. 19:20  

peta - PROGRAM RYCHLÝ / Sprint
např. recept č:
264, 278, 354, 363, 393, 484, 575, 607, 609, 643, 723, 738, 779, 781, 1171, 1191, 1211, 1216, 1315

peta 9.2. 18:52  

Nevíte o nějakem chlebíku, který se dá pect na program sprint????

Jarka 5.2. 21:01  

Jsem docela zklamaná,dělám chleba podle návodu už podruhé,ale pořád ho mám sražený. Jsem z toho zoufalá a nevím kde jsem udělala chybu.
Děkuji za radu.

Dulka 23.1. 20:50  

Ahojky, děkuji za rady, ale vše z toho jsem, už vyzkoušela. Poslední týdny chleba musí vyndavat manžel, protože já na to třepání opravdu nemám sílu a on s tím také doslova zápasí. Navíc v chlebu zůstávají strašný díry. Metly musím nechat aspoň půl hodiny odmočit, aby jsem je vyndala z nádoby a odlouplo se z nich to těsto. Připadá mi jako by teflon na metlách byl úplně jiný než na té nádobě. Na metlách se olupuje a drží se na něm těsto, ale nádoba je pořád pěkná a nepoškozená a po upečení chleba jde vidět, že opravdu chleba na nádobě nedrží pouze na těch metlách. Ještě týden vydržím a myslím, že potom půjdu znovu reklamovat. Pečeme každý den a těch chlebíků jsem opravdu, už vyzkoušela mnoho ačkoliv výsledek je pořád stejný.

Anndy 21.1. 17:17  

Dulka - odlupující se teflon JE problém a důvod jk reklamaci, ale vymění ti jen ten.
Prvních pár chlebíků jde těžko ven.... chce to formu vymývat jen vodou, bez saponátů.
Po upečení vyndej formu z pekárny (pozor horké!!!!) a nech cca 10 minut chladnout, on se malinko stáhne.
Pak vem chňapky nebo utěrku a otočenou formu - hřídelkami nahoru, malinko s nimi zakvedlej tam i zpět a přes prsty nebo hrany rukou???? se snaž bouchat o stůl, aby chléb vypadl.
Na vytahování hnětačů z chleba bys měl mít u pekárny háček

NEBO:
Hnětací metly lze vyndat po druhé fázi hlazení těsta. V době kynutí těsta jsou tři fáze, kdy se hnětače několikrát protočí, těsto splaskne, v časové tabulce je to nazváno - splasknutí - hlazení těsta. Opatrně pekárnu otevři, nejlépe mokrýma rukama vždy z jedné strany těsto nadzvedni a vydej hnětače. Také je možné mokrýma rukama těsto uhladit, pomašlovat viz článek glazování / klik případně posypat semínky apod. Pekárnu opatrně zavři, neměla by být otevřená dlouho a neměla bys ničím bouchnout.

Dulka 21.1. 15:24  

Ahojky holky, tak jsem si strašně přála domácí pekarnu, a teď když jí mám tak jsem strašně zklamaná. Koupila jsem si značku GALLET, která mi byla v krámku doporučená. Mimo toho, že se mi úplně jedna metlička svlékla z teflonu, už asi po měsíci ještě ke všemu ten chleba ani za boha nešel z tý pekárny ven, a když jsem ho konečně dostala ven tak tam byly obrovské díry vytrženýho chleba, který zůstal přilepený na metličkách. Okamžitě jsem reklamovala, ovšem vyměnili mi háky a nádobu, ale připsali, že obtížné vyndavání chleba je běžné. Pekárnu mám druhý týden doma a metlička se opět začíná pomalu loupat a chleba opět nejde ven. Prosím poraďte mi jak dostáváte chleba ven vy. Zda ihned po upečení nebo až po zchladnutí a jestli stačí pouze otočit dnem vzhůru nebo musíte urputně 15 min třást než vůbec vypadne ven. Jsem z toho celá zklamaná prosím poraďte mi. Děkuji.

sharon8 19.1. 14:14  

Děkuji za recept. Pekárnu mám první den, bála jsem se, jak chlebík dopadne, aby mě to neodradilo od dalšího zkoušení, ale povedl se! Jen jsem přidala 15minut délku pečení, protože se mi zdál moc bílý. Opravdu výborný! Už se chystám na rohlíky :-)

Anndy 18.1. 17:18  

Petak - v článku JAK NA (nejenom) PRVNÍ CHLÉB / klik se dočteš, že součtem všech surovin v gramech zjistíš cca přibližnou váhu chleba - tudíž velikost nastavení.
Pokud budeš péct z 500 g a více mouky, dávej velikost velkou

Petak 18.1. 12:45  

????????????????
Jen mám ještě malej dotaz jak přesně poznám jakej zvolit program když v receptu je velikost střední a já mám pekárnu jen vel..malá a velká????????????

Petak 18.1. 11:41  

koupila sem si konečně perárnu eta Delica ... Tak sem včera tento chlebík pekla a musím říct že je super dnes chci zkusit nějaké rohlíčky tak uvidíme.....

jasi21169 16.1. 16:03  

Andy děkuji za radu

Anndy 16.1. 15:54  

jasi21169 - Jak péct chleba v troubě

jasi21169 16.1. 13:01  

chtěla jsem se zeptat na tento chlebík jestli jej někdo pekl v troubě a jestli mi poradí kolik minut.Díky

lekorka 14.1. 19:41  

Pekla jsem už podruhé, dala jsem 300 g hl. mouky, 200 g chlebové, 2 lžíce oleje, 1 lžíci octa, a spoustu sezamových a slunečnicových semínek. A byl opravdu vynikající! Teď mám v pekárně 0007. chlebík od Jitulky, tak jsem moc zvědavá ;-)

lekorka 1.1. 8:56  

Dostala jsem od Ježíška pekárnu ETA Delicca, a tento chlebík, který je doporučován pro začátečníky, jsem včera vyzkoušela. Nu, a zde je výsledek. Chutná celé rodině!

sroubik 27.12. 18:21  

dneska sem pekla poprvé a chleba je úžasnej a kůrka krásně křupavá
na zítra k snídani zůstalo jen kousek tak budu péct znova

L.K. 25.12. 19:56  

Včera se nám chlebik nepovedl, asi nadšením z nové pekárny jsme pokopali recept, ale dnes už se povedl a je super budem pomalu zvyšovat LEVEL:-)

barunka00 25.12. 16:17  

tak jsem dostala od Ježíška konečně pekárnu a jako první zkusila tento chleba. A dopadl výborně! Tvar sice neni nijak ideální :-( ale chuťově je super! Připadal mi furt moc bílý tak sem ho v pekárně ještě 10 minut při přihřívání nechala a má super kůrčičku! Moc děkuji za recept! :-)

Jitkap 2.12. 20:13  

Tenhle chlebík dělám nejčastěji a moc nám chutná. Zkuste dát místo vody pivo a přidat lžičku chlebového koření. Mouku dávám 300g hladké bílé a 200g chlebové. Je opravdu vynikající.

keselylenka 29.11. 12:25  

skvělý recept, zkoušela jsem ho z normální hladké mouky i z chlebové a obojí dopadlo výborně

Honza 19.11. 13:05  

Zkuste lidi trochu olivového oleje. Chlebík je potom vláčnější a lepší.

alenakop 15.10. 5:07  

Upekla jsem svůj první chlebíček a byl vynikající.A šel krásně vyklopit a kůrčička na střední je krásně křupavounká - prostě bomba a jdu zkusit rohlíky. Máte zde super recepty!!!!!!

iwka151 23.9. 7:29  

Je výborný, kmínu dávam veľa veľa :) Skúsila som už aj s trochou celozrnnej ražnej (žitnej) múky a s cesnakom namiesto kmínu - super!

b0SamueL0b 10.9. 11:52  

+z$8frZdyL%68pSU/:>w<:E3.lG-!XIB

Elisa 18.8. 18:45  

Moc dobrý chlebík. Hlavně pro milovníky bílého pečiva. Navíc je velmi snadný, takže ho zvládne i takový amatér jako já. :-)

jestericka 8.8. 15:26  

Chlebik jedna basen.Od te doby co jsem upekla nekupujeme chleba v krame.Pri druhem pokusu jsem pridala skvarky a byl taky uzasnej.:)

Vendula 31.7. 15:53  

Taky jsem vyzkoušela a je super!!!!

Nikit89 27.7. 17:39  

chlebík je opravdu mooooc výborný :)

LauraTiffani 22.7. 9:06  

I já mám hotovo :) chlebík je úžasný a mám z něj velikou radost. Díky za tyto stránky. :*

dada90701 16.7. 15:51  

Bol to môj prvý chlieb a je (bol) výborný. Už sú z neho len omrvinky. Recept som dodržala len som pridala ešte pečenie na 10 min. To som ani nemusela, pretože sa trošku viac vysušil, ale aj tak bol výborný a zároveň pekný. Zajtra robím jablčnú kysnutú buchtu. Už sa teším. Mám Etu Deliccu. Som zatiaľ spokojná, neviem kde sa dávajú hviezdičky hodnotenie za recept.

Kirri 7.5. 19:23  

byl to můj první chlebík upečený v pekárně,po měsíci pečení a zkoušení jiných chlebíků,jsem si založila kvásek,a opět použila na tento chlebík,až budu dělat můj první chleba s kváskem v troubě,asi začnu zase tímhle,hold byl prostě první!!!!!!!!!*****

Jana z Litvínava 21.4. 22:30  

Domácí pekárnu mám jen chvíli, ale tento chléb měl úspěch i u Nás doma díky.

22453 29.1. 22:25  

Ahojky,už jsem od vánoc zkoušela spousty receptů,ale tenhle má u mé vnučky největší úspěch jiné ji nechutnají.Dnes upečen a zítra peču nový a dvojitou várku.Děkuji za recept Alena

Miluska14 29.1. 21:24  

... super recept, první pečení, první chleba a hned se povedl! (jen jsem nějak divně zadala hvězdičky do hodnocení a nešlo to opravit - to se mi moc nepovedlo :-( )

myša 30.12. 18:55  

Na doporučení můj první chleba a hned se "zblajznul" celý :-)

conn 30.12. 11:23  

Ježíšek mi přinesl pekárnu Etu Harmony plus...první receptík jsem zkoušela tento. Povedl se na jedničku z hvězdičkou, mohu vřele doporučit.

palka452 11.11. 14:29  

udělala jsem z chlebové žitné mouky a dělala na rychlý program a je jako klasický chleba.super!

Anndy 7.10. 17:27  

Lenica - super, jen tak dál. Budem rádi, když se objevíš - a nejenom ty - i na naší diskusi!

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.