0031. housky nebo rohlíky od monikahor


foto: JanaC
Dalamánky z dom. pekárne 031.

Autor: monikahor
   Hodnocení: 98%  


Suroviny:
300 ml mléka
25 g másla nebo 1 lžíce olivového oleje
1 lžička soli
500 g hladké mouky
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí


Nastavení pekárny: Program Těsto


Postup:
Po vykynutí těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se podsypávat), umotáme housky (viz. postupy / klik), rohlíky a jiné, naskládáme na plech s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem a necháme kynout pod utěrkou 30 - 40 minut.
Pak pomašlujeme vejcem nebo jen žloutkem, mlékem či vodou, můžeme posypat semínky nebo hrubou solí a pečeme ve vyhřáté troubě při cca 180°C / 15 - 20 minut.
Hotové pečivo ihned přendáme z plechu na mřížku.

Poznámka:
stejné jako č. 170 - rozdíl je pouze v množství surovin č. 170 je pouze ze 375 g mouky.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




fotopostup jak na housky / klik


foto postup I / klik


video postup / klik



foto: borovec
031 od Monikar v konvektomatu-1 pokus

foto: jirina27
0031

foto: Damina
031. housky nebo rohlíky od Monikahor

foto: Nelinka
Těsto 31

foto: Hejenka
31. housky nebo rohlíky od monikahor

foto: haicle
Rohlíky od monikahor č.0031

foto: zulan
rohlíky č.31 od monikahor

foto: zulan
31od monikahor - párek v rohlíku trochu jinak

foto: fojty
0031. housky nebo rohlíky od monikahor

foto: K.janis
Houstičky podle 0031

foto: ivulka6
moje dnešní pečení- vzorek

foto: Gabucha
recept č.31 housky od Monikahor

foto: Moniik
0031rohlíky

foto: minka
Housky se sezamovým semínkem 0031

foto: petiti
0031. housky od monikahor

foto: Bardotka26
Housky nebo rohlíky č.0031

foto: Sysina
č. 31

foto: Kirri
0031 housky nebo rohlíky od monikahor

foto: kvko
HOUSTIČKY

foto: tissue
rohlíky č. 31

foto: Asteria
rohlíky 31

foto: cigorka
houstičky od monikahor

foto: ivulka6
č. 31 housky od Monikahor

foto: lotka4
housky č.0031

foto: Hanka+Lucka_8/04+Anežka_6
31. housky nebo rohlíky od monikahor

Názory čtenářů

Lenka 7.8. 21:08  

Dnes jsem zkoušela,ale zdají se mi houstičky trošku tužší, ještě by to chtělo trošku vylepšit, aby byly jako z pekárny..

Krist.Kop. 1.1. 20:30  

Skvělé těsto, houstičky mají opravdu jen jedinou chybičku - je jich málo :-D Hned na poprvé se perfektně povedly, podle rady jsem dala krapet víc soli. Jsou prostě mňamózní. Děkuji autorce Krisýna

Anndy 12.2. 19:13  

Iv - návod u plastové raznice:
http://www.pekarskyraj.cz/raznice_tvoritka/

1. vykynuté těsto rozdělit a vytvarovat na bochánky
2. nechat cca 10 minut odpočinou
3. orazit raznici
4. dát na plech oraženým dolů
5. nechat kynout
6. těsně před pečením opatrně otočit oraženým nahoru
7. pomašlovat a případně posypat semínky, solí...
8. dát do trouby a upéct
9. po upečení sundat z plechu a nechat vychladnout

Iv 11.2. 20:26  

Potrebuji radu !!!! Delala jsem kaiserky orazila jsem je pred kynutim .. Kdyz jsem je dala do trouby porad byli orazene, ale pak se orazeni stratilo :( a upeklo se to dokulata :( mela jsem kaiserky misto kulicky zpkustit a pak orazit?

idaja 20.1. 18:30  

Dneska jsem pekla poprvé,moc moc dobré

haicle 3.10. 17:24  

Dnes jsem pekla tyto rohlíky,těsto je dobré a krásně se s ním pracovalo,udělala jsem jen změnu v mouce,dala jsem 350g hladké,100g Liva,100g pšenič.celozrnné,dále 150ml mléka a místo vody jsem dala 150ml syrovátky.Určitě doporučuji a dávám hvězdičku.

durchi 10.6. 21:08  

Právě jsem dopekla a jsou super !!! S těstem se pracovalo opravdu krásně, moc doporučuji :)

lluuccii 5.1. 19:02  

Skvělé těsto, dobře se s ním pracuje a rohlíčky moc dobré.

jirina27 4.9. 16:05  

moje první rohlíky, moc dobře se s těstem pracovalo, rohlíčky krásně křupavé, sama bílé pečivo nejím, ale tentokrát jsem neodolala, byly výborné

Astheart 26.8. 18:38  

Zkusila jsem je přesně podle receptu, akorát těsto jsem zadělávala ručně. Těsto bylo dokonalé, pružné, nepřilnavé. Potíž jen v tom, že nechtělo kynout (sušené droždí). Takže je mám hutnější. Příště vyměním část mléka za vodu a přidám trošičku cukru na kynutí.

Lasix 30.7. 10:54  

Ahoj, děkuji za receptík. Rohlíčky (housky) byly úžasné, provoněly celý byt a jen se po nich zaprášilo. Jen jsem si ho trošku upravila: 100ml mléka a 200ml vody - s hodně mlékem to mělo buchtovou chuť, a přidala jsem lžičku cukru, to mi tu nějak chybělo k těm droždím a taky jsem dala 2 lžičky soli namísto 1.
Ale zajímalo by mě, jestli jste měly na druhý den rohlíčky trošku tuhší? Mě totiž jedna z druhé várky zbyla... Může to být tím, že jsem nedala vodu při pečení?

adelajan 1.7. 13:52  

výborné....těsto perfektní, jako peřinka....rohlíčky a pletýnky z něho super!!!

Miruna 25.4. 19:31  

Mohla bych Vás poprosit o návod, jak uplést tak nádherné housky?

http://www.verakaras 2.4. 7:30  

Krásné nelepivé těsto a houstičky super)))

Patricie21677 30.12. 20:41  

...napoprve a povedly se krasne housticky a chutove budou "stopro"vyborne,nebot dcera slupla dva kousky naposezeni,a to je co rict,zvlast,kdyz jsem je posypala ruznymi seminky,coz ona nemusi:-)
Ja si dam az zitra,uz je skoro devet vecer:-))
Takze kazdopadne doporucuji vyzkouset;-)

Veleprcek 19.8. 18:00  

Dnes jsme zkoušeli váš receptík a byly skvělé děkujeme. Byly vítečné:-)

jestericka 8.8. 15:30  

Jsou super.I nas 10m syn je miluje.I bez seminek a jineho koreni proste jen zaklad.:)

Nikit89 26.7. 11:57  

opravdu mooooc výborné :)

Bardotka26 2.6. 15:29  

Moc dobré, hned byly pryč :-) Jen mi šly trochu hůř rozválet na silikonové podložce.

zralok 11.5. 22:26  

jedním slovem: skvělé :),děkuji za receptík

Asticka 9.5. 2:07  

Tak ty jsou přímo famozní!!Ode dneška pečivo nekupuji!!Moc díky za receptík!!

Anndy 4.5. 21:20  

Pavlína - čím mašluješ? Pečeš s hrnkem vody v troubě?

Pavlína 4.5. 10:33  

Housky jsou výborné.....Jen mám nějakou hrubou a tvrdou kurku nahoře...:-(( Nevíte někdo proč??

Lucie Hudziecová 29.4. 11:00  

Naprosto bezkonkurenční! Jsou mnohem lepší než kupované. Jen jsem taky přidala trošičku více soli.
mellys nějak nechápu otázku "Dvakrát kynout těsto?" Co je na tom špatného?

mellys 15.4. 9:21  

bud jsem blbej a nebo chodím s obrazama.
Dvakrát nakynout těsto??? A to se níkdo z profi kuchařek,co to tady chválí neozval???
Tak to teda nevim.

minka 23.3. 12:24  

podařily se jen přidat více soli doporučila bych-rodině se zdály méně slané..

magiie 12.2. 14:35  

Chválím, tento recept namá chybu.

conn 30.12. 11:26  

Včera jsem vyzkoušela, recept sklidil úspěch a tak dnes už jsem zadělala na další várku :D Jsou výborné.

JarkaS 3.9. 10:25  

výborný recept, zatím se nejvíc podobá rohlíkům v obchodu

hlemyzdik 1.8. 19:37  

Souhlasím bezvadný recept. Pekla jsem z mouky T650. Přijdou mi taky hodně syté. Pro příště zkusím s polovinou vody a mléka.

amazonk@ 6.5. 16:18  

Výborné,krásně nadýchané,jen se po nich zaprášilo!!!
Poupravila jsem si recept:
150ml mléka
150ml vody
2 lžíce kysané smetany
1 lžíce oleje
100g LIVA mouky
100g pšeničné celozrnné
350g hladké
1,5 lžičky sušeného droždí
1,5 lžička soli
1/2 lžičky cukru
1 lžíce lněných semínek
Mňam Mňam určo vyzkoušejte!!

Safirra 29.4. 13:56  

Jsou bezvadné, pekla jsem je už hodněkrát. Vždycky se po nich jen zapráší. :-) Moc děkuji za recept.

eriam 25.4. 12:07  


dneska jsem je pekla poprvé,,krásný těsto,taky jsem nahradila část mouky celozrnou a přidala víc soli,jsou - teda pardon byly fantastický !

ovčí.babička 16.4. 14:45  

Báječné!!! Nedala jsem jen mléko-pak mi to připadá spíš "buchtovější", ale půl mléka a půl vody. Jsou nadýchané,lehoučké,super!!!

babucha 8.4. 19:56  

Ahojky,rohlíky jsem dnes odpoledne upekla se slaninou a ač se snažím zhubnout do plavek,tak jsem neodolala a zbaštila jsem hned dva.Jsou výborné a na zítra musím upéct něco nového,protože nic nezbylo.Fakt úžasný!!!

Greydy 16.3. 10:48  

Super těsto, nádherně se s ním pracuje. Přidala jsem ještě slunečnicová a lněná semínka, pomašlovala vejcem s mlékem, kde jsem rozkvedlala gril. koření.

IVČA-SUSOVA 4.3. 11:46  

pekla jsem dnes poprvé tyhle rohlíky ,byli zatím nejlepší , to těsto . Akorát ty tvary mě při kynutí vždy splynou :-)

Tina.74 30.1. 23:42  

Dnes jsem dělala své úplně první rohlíky.S těstem se krásně pracovalo.Nestačily ani vychladnout a byly fuč.Děkuji za super recep,bude náš oblíbený!!!

Freaa 29.1. 20:21  

Výborný recept. Přidala jsem trošku kvasnic. Houstičky byly krásně nadýchané, křupavé a hlavně to nebyly bledule.

Dindi 24.8. 21:12  

ANNDY,
no zrejme mi moc nenakysli, skusim ich este niekedy, ale uz nie vecer o 23.00 ked deti zaspia, ale skor cez vikend ked bude aj manzel doma a postara sa o ne.

Anndy 24.8. 18:40  

Dindi - bohužel, horkovzduch nemám, peču v elektrické troubě s plecháčkem vody - na hodně stupňů a spíš krátce.
Rohlíky dávám do rozpálené trouby, tu stáhnu na 180°C a peču cca 16 minut

Dindi 24.8. 13:04  

ANNDY,
vdaka za odpoved. Tuto stranku som si nastudovala co sa dalo, rozky som rozvalala, nechala kysnut 40 min. no mozno potrebovali viac, natrela vajickom a piekla asi 20 min. horny a dolny ohrev. A asi som mala dat salku s vodou ked tak citam diskusiu a este by ma zaujimalo ci som mala zapnut v rure aj ventilator?

Anndy 24.8. 10:24  

Dindi - mouka je v pořádku, počet kusů relativně také. KOukni na recept č. 717, je tam i video. Rohlíky můžeš motat dvojím způsobem - viz zde vlevo nahoře POSTUPY
Postup - jak na motání rohlíků
Pečeme s Dámou - rohlíky
Důležité je po umotnání nebát se je rozválet, oni dokynou. Délka kynutí před pečením je také důležitá, čím mašluješ a ihned po upečení sundat na mřížku.

Dindi 24.8. 8:36  

A pouzila som T650.

Dindi 24.8. 8:35  

No neviem kde sa stala chyba, ale moje rozky sa sice daju jest, ale ked som ich rozdelila na odporucanych 15 ks tak boli dost male a uzke, akosi zabudli dostatocne naskocit. Tak neviem ci skusit este raz alebo rohliky jednoducho nie su moja partia.

mahal 7.6. 11:25  

Dala jsem 250g hladké a 250g celozrn. jemně mleté pšeničné mouky a přidala ještě trošku mléka. Výsledek - vynikající! Posypány hrubou solí x sezamem x mákem x sýrem. Jednoduché, výborné !

lebahu 20.4. 20:20  

Dnes jsem dala půl hladké a půl polohrubé mouky a vynikající. Křupavé a jako peříčko.

monickaa 16.4. 19:05  

recept je fakt dobrý vyzkoušela jsem taky a jsou opravdu super bulky jsou jemné a křupavoučké hotová mňamka

KvietinkaLC 5.4. 19:40  

Úžasný recept ! Rožteky boli nadýchané ako obláčiky. Mňam. Zmeny oproti originál receptu: dala som 1 PL oleja a použila som hladkú múku T-650. Cesto som nechala spracovať a vykysnúť na programe 13 (cesto). Po vytvarovaní rožkov a žemličiek som tieto nechala kysnúť 1 hodinu. Rožky som piekla v pekárni Moulinex OW500331 Home Bread XXL Baguette vo forme na mini bagetky na programe 14 (Len pečenie) 20 minút. Žemličky som piekla v teplovzdušnej rúre na teplote 180 stupňov, kým nechytili správnu farbu.

avr 4.4. 18:13  

recept je vynikajuci, pouzila som ho na rozne sposoby, rohlik, pletenky, rohliky plnene parkom s kecupom, horcicou a jeden s chrenom a okrasne rohlicky s parkom, moc dakujem za recept superrrrrrrr

Hanyma 31.3. 9:50  

Skvělý recept! Nechala jsem je pěkně v teple kynout asi 50 minut a výsledek byl skvělý!!! Jen příště přidám víc soli.

maryjana1 30.3. 16:57  

Super recept ... :-)

Renatka1970 24.3. 16:29  

Tak jsem je zkusila taky. Jsou docela dobré. Dala jsem 150 gr. grahamové mouky a chuťově se podobají těm z obchodu. Fotky jsou v galerii.

sumafka 22.3. 23:41  

Výborné! Zdá se mi, že i úžasné těsto na veku!!!

natka2 21.3. 12:40  

Opravdu paráda. Chutné,dobře se s těstem pracuje,není co dodat.Po upečení jsou nadýchané,lehce křupavé,prostě mnam. Dala jsem 250ml mléka,50ml vody a dvě lžičky soli.Dělala jsem spíše,,banketky" a těch mi vyšlo asi 16ks,prostě jeden plech. Určitě doporučuji!

Ivosmaky 10.3. 18:21  

Housky vypadaji moc pekne, ale chutove mi pripominaji spise neoslazenou vanocku.

blizenec 27.2. 15:53  

Moc dobré,krásně se s těstem pracuje a výsledek je skvělý...mňam...

čekanka 21.2. 11:07  

Už podruhé jsem zkusila rohlíčky, byly moc dobré, ale moc jich na mě nezbylo. Kdo dřív příjde........... a já zaváhala, myslela jsem, že je nechám nejdřív vychladnout

Very... 15.2. 14:05  

Tak pro velký úspěch peču dnes ještě jednou. Tentokrát jsem dala na radu Andy a zkusila přidat 100g pšeničné celozrnné mouky - namísto 100g hladké. 8ks peču jako párek v rohlíku a 8 jako normální rohlík. Díky za recept, zatím asi nejlepší těsto, co jsem vyzkoušela.

svetluszka 15.2. 11:19  

ahojte...včera jsem dělala svoje první rohlíky podle tohoto receptu a hned se po nich zaprášilo....díky..:-))
Se slaninou a sýrem jsou na pořadu někdy po neděli..:-),,,díky

Very... 15.2. 10:47  

Vynikající těsto na rohlíky. Přidaĺa jsem do něj asi lžíci kmínu. Skvěle se s ním pracuje, krásně kyne. Udělala jsem 16 asi 10cm rohlíků a zapekla je se slaninou a sýrem. Potřela jsem vajíčkem a sypala sladkou paprikou. Ňam. :-))

Anndy 11.2. 16:45  

sysalici : Ahojda, dělala jsem dneska přidala jsem také 100gr celozrné mouky a jsou výborné..!!!!!!!

Komentáře pod receptem neslouží ke vkládání fotek. Vaše foto vložte prosím do diskuse domácí pečení chleba / klik, připište číslo receptu a já umístím pod recept. Děkuji

jarmiZ 11.2. 9:17  

Pekla jsem z tohoto těsta včera housky a angl. rohlíky. Vyšlo mi 5 rohlíků a 6 housek. Pracovalo se s ním skvěle, dala jsem 400 g hladké a 100 g celozrnné žitné jemně mleté mouky. Mělo to chybu, bylo toho málo, jinak fakt super, recept zařazuji do oblíbených.

okotki 7.2. 18:01  

S těstem je radost pracovat, vůbec se nelepí. Právě jsem dopekla žemličky, jsou jak malované, chutnají skvěle a doufám, že cítíte, jak nádherně voní

PIPUNA 6.2. 20:18  

přečetla jsem si vaše názory tak se do toho pustím doufám že budu překvapená - mile

sunny 3.2. 17:38  

super hodnotím 100% nemaj chybu s těstem se pracovalo skvěle a výsledek stojí za to určitě je budu dělat často!!!doporučuji skvělý recept!!!

Anndy 2.2. 14:40  

mazi - peču v elektrcké troubě, s hrnkem vody, při cca 170°C - cca 20 minut.
Záleží také na délce kynutí před pečením (po umotání na plechu). Jak dlouho ti nikdo nepoví, většinou je to 30 - 45 minut, závisí na okolní teplotě.

mazi 2.2. 14:19  

jak pečete v troubě?na horkovzduch či normálně?dnes jsem pekla poprvé a zdají se mi takové hutné,příště to asi zkusím bez toho hrnku s vodou v troubě,jinak super,zkusím i jiné recepty

modrina 2.2. 13:47  

100 g hladké mouky jsem obměnila za pšeničnou celozrnnou. Část jsem ozdobila jako anglické (grilovací koření, anglická slanina, sýr), část jsem plnila (ostrý kečup, párek, sýr) a část jako párek v rohlíku jinak. Byly výborné a už nejsou. :)

Anička 2.2. 12:53  

Už sem je pekla třikrát za sebou a pokaždé zmizí.Jen je trochu víc solím.Těsto je báječně poddajné,prostě mňam!

Damina 29.1. 22:16  

Dnes jsem je dělala po několikáté a jako obvykle těsto super, Trochu jsem experimentovala a cca 100 g hladké mouky jsem nahradila tmavou pšeničnou chlebovou a 50 g dokonce žitnou celozrnnou moukou. A povedlo se. Mizí před očima.

zlato18 28.1. 19:35  

Rohlíky jsem vyzkoušela jako třetí recept z těchto stránek a samozřejmě zase super. Přidala jsem pouze o lžičku více soli a 50 ml mléka jsem vyměnila za vodu. Rohlíky jsou naprosto výborné jak na pohled tak na chuť. Takže opět pochvala za recept.

Anndy 26.1. 15:34  

zuzal - zkus recept č. 717

zuzal 26.1. 15:25  

Zdravím všechny, vyzkoušela jsem tenhle recept, dobré, ale hotové spíš připomíná veku než rohlíky. Máte někdo recept na těsto, které se maximálně podobá klasickým rohlíkům? Díky předem

matulena 22.1. 21:27  

Opravdu výborné; taky bych přidala malinko soli navíc do těsta a příště rozhodně z nejméně dvojité dávky.

Misut 17.1. 21:22  

Vyborne, ale priste pridam trosicku vic soli. S testem se paradne pracuje, ani jsem nemusela dosypavat.

Anndy 16.1. 14:04  

ivka10 - je známé, že těsto z vody lépe kyne, s mlékm je malinko hutnější. Na 500g mouky - 1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí není moc a tak se divím, že z pečiva bylo cítit!
Jak už jsem psala, výsledek pečiva záleží na konzistenci těsta a dobrém vykynutí před pečením.

Anndy 16.1. 14:03  

evkak - spíš bych řekla, že to záleží na konzistenci těsta a hlavně dostatečném nakynutí před pečením (po umotání na plechu). Také je důležité po upečení sundat z rozpáleného plechu na mřížku.

evkak 16.1. 13:48  

Když jsem je pekla poprvé, taky jsem je měla takové těžší, čekala jsem, že budou nadýchanější, tak jsem podruhé přidala lžičku cukru a půl lžičky kvasnic a povedly se super.

ivka10 14.1. 17:20  

Prave sa mi dopiekli, vyzeraju naadherne, len su take tazke, malo nadychane a trocha vonaju po kvasniciach - myslite ze som ich nechala prilis dlho kysnut? Robila som ich presne podla receptu. A skusali ste ich niekto upiect len s vodou (miesto mlieka)?

NITKOVA 10.1. 15:59  

No poviem Vám veľmi pekne ďakujem rožteky sa zjedli boli výborné.

NITKOVA 9.1. 20:48  

Chcela by som ich piecť zajtra ráno potom odpíšem aké boli.

bonini 8.1. 20:04  

100 bodů..úžasné těsto, parádně se s ním pracovalo a pečení taky na jedničku.

EVIK31 2.1. 18:08  

Tak jsem je zkoušela a mohla bych je dělat hned znova.Opravdu nemaj chybyčky a přítel si je moc vychvaluje a už prý budu muset péct houstičky pořád.No to nevim.:o))Ale jo,častěji určitě budou.Tak díky za skvělí typ.Evča

jířa35 1.1. 21:04  

Jsou výborné a krásné už na první pohled! Hned vše zmizelo. Jen pro příště přidám ještě trochu soli. Ale jinak supééér!!!

atafle 28.12. 14:16  

tak mam upeceno, plech jsem vystrikala pekarem (ve spreji) a houstisky krasne klouzaly.

Svetluska78 28.12. 11:13  

atafle: přichytnout by se neměly - já to zkoušela jednou na chatě, kde jsem neměla pečící papír a nepřichytly se jen byla cítit tam mouka jak se pálí.

atafle 28.12. 9:12  

svetluska 78: takze plech se nema mastit, kdyz tam budu davat rohliky, jenom pomoucit??? vazne se neprichytnou???? dnes musim pect znovu, vcera se vsechny snedly,jsou totiz uzasne :?-)

nodana 27.12. 20:17  

teď se mi vrátila rodinka, před chvílí dopekly rohlíky podle receptu 31. SUPER. Mizí jeden po druhém, stejně i chleba, těch rohlíků mám 16 menších/měla jsem/. Jsem za hvězdu, jdu si to užít.

nodana 27.12. 17:48  

těsto právě kyne v pekárně, je to můj druhý výtvor, první chleba se mi moc podařil, jsem sama doma a oba křupavé konce jsou již pryč :-))) a to i přes varování, že zpočátku budu péct jen cihly. Na rohlkíčky se těším, jestli se povedou, jsem další zapálená pekařka.

Svetluska78 27.12. 17:21  

atafle: já peču buď na pečícím papíru, nebo na silikonových podložkách. Nebyl ten pečící papír co jsi použila bělenej? Z toho totiž většinou nejde nic sundat - zásadně používám pouze nebělený hnědý pečící papír. Jinak housky se dají dobře upéct i na pouze pomoučeném plechu a nepřichytnou se.

atafle 27.12. 15:28  

Ahoj kuchařinky, ještě mám jeden dotaz - pečete rohlíky na pečícím papíru nebo jen na vymaštěném plechu. Já dnes pekla rohlíky poprvé a na papíru, ale moc mi nešly sundat (asi spapáme i kousky papíru). Prosím o radu jak na to dík :-)

atafle 27.12. 15:17  

No muím říct, že jsem nadšená. Těsto kráně vykynulo a ty houtičky, mňam mňam, už se těším až vychladnou že se do nich pusím.

lebahu 23.12. 18:51  

Rohlíky (teda spíš něco mezi pletýnkou a uzlem) se povedly a zmizely ještě zatepla. Budu muset s pekárnou přibrzdit, jinak už kupované pečivo nikdo nebude doma chtít :-))

alus.s 21.12. 22:34  

toto těsto nemá chybu, před pečením jsem housky potřela olivovým olejem rozmíchaným s grilovacím kořením, posypala angl. slaninou a strouhaným sýrem. Báječné !!!

lebahu 21.12. 19:55  

Díky, já jsem měla strach, jestli se to nepřipálí. Těsto už mi kyne v pícce, tak uvidím jak se mi povedou.

Anndy 21.12. 19:21  

lebahu. Rohlíky nechám na plechu dostatečně nakynout (cca 30 minut a více!), nemašluju, dám anglickou a sýr a peču.

lebahu 21.12. 17:51  

Mám dotaz? Když děláte rohlíky navrchu třeba s anglickou a sýrem, dáváte to tam hned a nebo zapéct až těsně než jsou rohlíky hotové?
Díky

Eva 18.12. 10:22  

Pekla jsem housky už po třetí a jsou super.Těsto úžasné,krásně se s ním pracuje.Můžu jen doporučit.Eva.

Anndy 15.12. 20:24  

mindas - odpověď na stejný dotaz máš u receptu č. 80

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.