0044. šlehačková (ovocná) rychlobábovka (Lucie)


foto: moncicak4
šlehačková bábovka č.44

Autor: Lucie
   Hodnocení: 100%  


Suroviny:
250 ml šlehačky
3 vejce
200 g krystalového cukru
2 hrnky polohrubé mouky
1/2 prášku do pečiva
do světlé bábovky přidáme 1 vanilkový cukr, do tmavé 1 lžičku kakaa


Nastavení pekárny: Program Dort / Moučník


Postup:
Pokud nemáme program Dort / Moučník, zvolíme program Rychlý, necháme cca 15 minut umíchat. Pekárnu přerušíme přidržením tlačítka Start / Stop, vytáhneme hnětací metly a nastavíme program Pečení.
Po ukončení píchneme špejli, pokud je na ní nalepené těsto, program Pečení zapneme znovu a už hlídáme.
Formu vytáhneme z pekárny a necháme vychladnout, až pak vyklopíme.

OBMĚNA OD atina1
1 šlehačka
4 vejce
200 g cukru moučky
350 g hrubé mouky
1 prášek do pečiva
- jakékoliv ovoce (mandarinky, ananas, meruňky ale i jablka)

Program Rychlý, necháme 15 minut umíchat, poklademe ovocem a zapneme program Pečení. Necháme vychladnout a opatrně vyklopíme. Můžeme pocukrovat.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





foto: kob
č.44 rychlo bábovka

foto: duli
šlehačková rychlobábovka 0044

foto: nejdeto
Šlehačková bábovka recept č.44

foto: kuddit
šlehačková (ovocná) rychlobábovka č. 44

foto: Baruše
šlehačková fofrbábovka 0044

foto: Hanče
44. šlehačková rychlobábovka

foto: mašule1
0044. šlehačková rychlobábovka

foto: ruzenaz
Šlehačková bábovka z pekárny

foto: Nimrod
0044.šlehačková (ovocná) rychlobábovka (Lucie)

foto:

foto: Hejenka
0044.Rychlobábovka

foto: minja
č.0044 šlehačková rychlobábovka

foto: jana.engi
0044 šlehačková

foto: angels
ovocná bábovka číslo 0044

foto: Katryn
0044. ovocná šlehačková rychlobábovka od Sweb/Lucie

foto: Demoniaque
šlehačková bábovka - č.44

foto: vero1
0044.šlehačková (ovocná) rychlobábovka

foto:

foto: Mapo
0044. šlehačková rychlobábovka - základní verze

foto: fojty
0044. šlehačková (ovocná) rychlobábovka (Lucie)

foto: LenkaVaj
0044.šlehačková rychlobábovka

foto: smrzka
babovka 044

foto: Simulka*Adámek
Moje bábovka

Názory čtenářů

Anndy 12.2. 16:52  

LenkaVaj - stačí dát do diskuse domácích pekáren, sem ji přidám já

LenkaVaj 12.2. 16:10  

nafotila jsem ji, ale nevím jak přidat fotku sem, dala jsem ji jen k sobě na profi,,,

LenkaVaj 12.2. 16:08  

právě jsem bábovku dopekla a je vynikající, krásně vyběhla a ta chuť ,, paráda, já jsem jen přidala asi panáka rumu :-)

fojty 14.1. 19:09  

Pekla jsem na program dort a je výborná :)

Twin 28.12. 0:24  

První pokus super. Po přečtených příspěvcích jsem dala pařížskou šlehačku a celý kypřící prášek. Jen jsem zapomněla snížit váhu, takže se dlouho pekla a je sušší :) Chuťově ale báječná, uvidíme, co na to řeknou ráno děti :)

Mapo 5.1. 23:15  

Moje první buchta v mojí první pekárně (pečeme teprve týden), proto jsem se raději držela přesně instrukcí a prozatím žádné vychytávky v podobě ovoce, čokolády apod. (kdyby se náhodou nepovedla), ale musím říct, že super! :-) Máme Moulinex Bread of the world, pekla jsem na program 18 - koláč, 1000g (i když velikostně bych řekla, že to je spíš 750g), střední kůrka. Je úplně akorát propečená, program se trefil na minutu přesně :-) Nevyběhla sice tak, jak jsem čekala, ale podle fotek ostatních myslím, že dobrá. Zítra se chystám na řecký chléb a pak si bábovku zopáknu, tentokrát už s kousky čokolády a mandliček. Jako základní recept pro různé buchty super, díky moc! PS: ještě zkusím poslat fotku, jestli to nějak půjde...

Bábovka 15.11. 21:02  

Už jsem pekla několikrát, super recept.
Jak se tu někdo ptal na ten mramor, jedna varianta je po skončení hnětacího cyklu odebrat část těsta, smíchat ho s kakaem a vrátit. Já to dělám tak, že po skončení hnětení nasypu kakao a trochu promíchám, efekt je podobný.

Beveron 22.1. 14:51  

vynikající. dala jsem pařížskou šlehačku a je to nejlepší bábovka co jsem kdy doma dělala. a to jsem ani pekárnu nepoužila. těsto v ruce a pak normálně v troubě v bábovkový formě. všem moc chutnala!!!

Jikon2 19.11. 19:15  

Výborná bábovka

Anndy 18.11. 8:40  

jana.engi - super! Fotky pod recepty vkládám já. Je fajn se s nimi pochlubit u nás v diskusi / klik

jana.engi 17.11. 21:09  

:( nevím jak sem vložit obrázky

jana.engi 17.11. 20:59  

Vynikající receptík ( bez kakaa, ten nemusíme ),syn si ji velice pochvaloval. Zkusila jsem při druhém pečení změnu. Pořídila jsem si druhou pekárnu ( teˇmám dvě Ety ), kt. má 2-ou nádobu, tak jsem vyzkoušela tento recept. První bábovku jsem ochutila kokosem a druhou ořechy. Musela jsem přidat 20 min pečení,poněvač jsem dala do káždé nádoby stejné množství igrediencí, dle receptu. Výsledek je výborný a mám 2 velké bábovky. Obě jsem je nafotila.

Huriva 12.6. 20:15  

Těsto jsem použila jako na bublaninu.pečka zpracovala,trouba upekla:-)Chutná a rychlá buchta.

leni155 30.3. 18:52  

program dort má hnětení na hodinu a padesát minut. Jak dlouho to necháváte míchat na tenhle program?

petr.c 26.2. 17:59  

hm moc dobry a zajimavy no ja bychom jse rat zeptal kolik ze vam je jestly jste mlada nebo starsi tip tak gratuluji protoze jsem se moc bavilll fat dekuji......

co vas to zajima 4.2. 13:11  

uz se nam pece v troubicce a po celem byte to krasne voni a uz se tesim

jirkafous 24.11. 20:43  

Máme pekárnu od poloviny října, žena pekla jen chléb z pytlíku, takže jsem se dnes odhodlal a pekl dle tohoto receptu - vlastně pekla pekárna - podle úpravy od atiny1. Dopadlo to dobře - jen trochu víc sladké. Po signálu jsem přidal lžičku kakaa - bylo to brzo - není mramorová, chce to hned na začátku pečení zamíchat vidličkou. Pekárna ETA DUPLICA Vital, program Dort - 1:50, 30 minut míchání je dost dlouhá doba, pečení 80 minut bylo dobré, špejle suchá. Ve velké formě jsem použil střední metly - po skončení míchání koukaly hřbety ven, ale nechal jsem je tam. Musím udělat nějaké háčky na vyndavání.

Anndy 13.11. 8:16  

Jiřka - nedala si do pekárny příliš studené suroviny?

Jiřka 12.11. 20:13  

Bábovka byla chuťově výborná, ale strašně nízká - tak 5 - 6 cm. Čím to může být?

ZuHud 7.10. 19:18  

Byla výborná a už není. Příště zkusím i druhou variantu.
Snědla se ještě za tepla !!!!!

Bram 20.10. 20:12  

Také jsem už pekla, chutná výborně, akorát jsem ani jednou neměla tak krásně mramorové jako na obrázku, bud jen světlou anebo tmavou, nejdou mi totiž vytáhnout metly, mám je v pekárně Tesco nějak připeklé :-) Jednou už jsem i nalámala čokoládu, akorát při vyklápění moc zabrala a nějak mi bábovka skončila na kachličkách :-D

jarmule 16.5. 9:02  

Ahojte všichni...tak, varianta od "atina1" se mi nějak nepovedla, ale mám jiný recept na šlehačkovou bábovku: H- hrnek
3 vejce (pokud jsou malá, tak 4)
1 šlehačka (250ml)
1 H cukru
2 H hladké mouky
1 PL citronové šťávy
citronová kůra z jednoho citronu
1 prdopeč
Nic jiného tam nepatří, ani ořechy, bábovka pak není tak nadýchaná, je hutnější....dělala jsem ji a pekla v pekárně i v bábovkové formě a je nadýchaná, vláčná a voňavá ... zkuste :-)

Evulka21 13.4. 21:06  

Právě jsem dopekla. Obávala jsem se ale připálených okrajů, tak jsem dala těsto na plech místo do pekárny, nasekala jsem do něj ještě čokoládu a nahoru nalila vanilkový pudink, který si našel v těstu cestičky a vypadá teď dobře na řezu. Bábovka je opravdu rychlá a výborná, díky za recept :)

Somali 7.2. 9:31  

Zkusila jsem jak tuto variantu, tak variantu s ušlehaným sněhem z bílků, a ta druhá je lepší. Peču ji pak v normální bábovkové formě.
Taky jsem zkusila nastrouhat do části těsta hiřkou čokoládu a jen lehce zamíchat - nemá to chybu.

Helena3 29.1. 14:59  

Chuťově dobrá, ale moc suchá.

bukaj 24.1. 20:00  

Vynikající,pekla jsem dnes, doporučuji. Dala jsem nalámanou čokoládovou figurku mikuláše!Chutná nám moc.

janinka.b 24.1. 17:09  

opravdu dobra a rychla

Krupicka 15.12. 15:53  

Ahoj hospodyňky,já jsen několikrát pekla něco sladkého /pekárna Moulinex XXL/ a pokaždé byla buchta po okrajích spálená a uvnitř někdy syrová. Kde je chyba. Jinak chleby,kyn.těsta-paráda.Program jsem dávala jak doporučuje výrobce-na sladké. poradíte prosím?

markyta1 29.11. 17:41  

je dobrá a rychlá.

Ježi 20.9. 11:05  

Bábovka mi nechutnala, taková tuctovka. Přitom krásně vyběhla, dělala jsem s mandarinkami.

Ježi 20.9. 11:03  

camelotka - prášek do pečiva :o)))))))))))

camelotka 19.9. 15:22  

co je to vlastne PRDOPEC?

Anndy 19.9. 11:19  

camelotka - krystalový

camelotka 18.9. 21:58  

chcem sa spytat, ci pouzivate praskovy alebo krystalovy cukor.
DAKUJEM

Niculi 10.8. 17:17  

Už jsem ji jednou zkoušela a je super. Právě dělám podle toho od Atina 1 a už se těším.....

simi.. 31.7. 14:31  

Tak jsem poprvé vyzkoušela něco sladkého upéct a musím říct,že to opravdu byla noblesa,jednoduché a rychlé a ještě se po ní zaprášilo,jen jsem valila kukadla děkuji moc

PavlaG 10.7. 12:37  

výborná!! Dala jsem kakao,je mramorová..pekárnu mám XXL a dělala jsem na program č.10 Moučník. Super!

mašule1 24.6. 18:39  

Vyzkoušela jsem ji a je super, půlka byla pryč dřív než stihla vychladnout, určitě budu péct znova, chutná jako bábovka od mojí babičky.

Anndy 18.6. 15:37  

java - smetanu na šlehání (cca 33%)

java 18.6. 13:45  

Chystám sa ju upiecť, eln neviem akú mám dať šľahačku.

Anndy 10.5. 8:17  

Janca11 - kakao bych vmíchala buď pár vteřin před koncem hnětení a nebo pak pomocí vidličky nebo špejle opatrně vmíchala před pečením.

Janca11 9.5. 23:50  

Mám pekárnu Moulinex XXL kdy se má přidat kakao?

nejdeto 4.4. 20:14  

Je moc dobrá, jinou už dělat nebudu, povedla se na první pokus. Zlatá pekárna.

kersti 28.3. 18:21  

Tak jsem taky vyzkoušela a musim říct, že lepší bábovku se nikdy nejedla. Postupovala jsem přesně podle prvního receptu. Jen můj pokus o mramorování moc nevyšel - vypadá to spáš jako fleky.

PetaFio 17.3. 21:34  

chtěla bych se zeptat, ty které pečete v Harmony... zvolíte pouze program Dort ? nic víc? a kdy se přidává to kakao? aby to udělalo hezkou mozaiku.

duli 15.3. 14:53  

Taky by mě zajímalo to mramorování,kdy přidáváte kakao.Já ho dala při přidání přísad a vidím,že to nebylo ono.

duli 15.3. 14:34  

recept na tuhle bábovku mě uchvátil svou jednoduchostí.Přečetla jsem si vaše názory a jsem teda na ní zvědavá.Právě jsem ji dala péct. Tak se potom ozvu,jak dopadla,ale těším se na ni.

patek 2.3. 1:23  

vypadá krásně,ale je moc suchá,dala jsem 4 vejce jak radily některé kuchařinky,ale nic platné.Je to první recept na těchto stránkách který mě zklamal,ale třeba jsem jen neměla svůj bábovkovej den!

Anndy 26.2. 22:48  

Vaše foto vložte prosím do diskuse domácí pečení chleba / klik, připište číslo receptu a já umístím pod daný recept. Děkuji

Katryn 26.2. 22:32  

Mám jí i vyfocenou ve své fotogalerii, navím jak se sem fotky dávají, vypadala tak krásně, že jsem nemohla odolat a zvěčnila jsem jí:o) Věřte že na mě skoro nezbylo!!!

Katryn 25.2. 15:24  

Ovocná varianta-Tak už mám také pečíno!!! Musím se přiznat že je to můj druhý výtvor! A POVEDENEJ! Dělal mi tedy problém program pečení. Mám moulinex XXL.., pochopila jsem to tak, že se program pečení musí po každých 10 minutách znovu zapínat, nebo to jde časově nastavit? Nicméně, já zapínala dokud nebylo hotovo a výsledek nemá chybku! Děkuji za super receptík! určitě budu v opisování pokračovat :o))

Biblinka 18.2. 13:38  

prosím vás, jak dělaáte tu kakaovou spirálu?

moncicak4 13.2. 16:31  

dala jsem o jedno vajíčko navíc a méně cukru a byla výborná.

andy 4.2. 13:12  

prisla mi dost suchá

Anndy 30.1. 21:04  

mamaba - je to psané v receptu .... necháme cca 15 minut umíchat. Pekárnu přerušíme přidržením tlačítka Start/Stop, vytáhneme hnětací metly..... a ano, rukou, je to dost na zapatlání, ale pomocí stěrky se těsto vrátí zpět do formy :-))

mamaba 30.1. 18:35  

Jsem začátečník, a tak bych se chtěla zeptat, jestli je nutné vyndavat háky před pečením a jak. Sáhnout do těsta rukou a vyndat?Asi blbý dotaz, ale fakt nevím.

anurtep 29.1. 12:25  

Ahojky pekařinky...
Tak jsem si tu načetla mnoho vašich zkušeností a vybrala jsem si tu jeden receptík na seznámení se s mou novou pekárničkou... mám Moulinexku XXL...
Padla mi do oka tato buchta ze šlehačky a tak je to můj úplně první upečený výrobek... jsem nadšená - sice tedy jsou strany maličko tmavší, ale nejsou hořké, takže je to super výsledek.
Nandala jsem tam všechno přesně podle návodu nahoře a zapla to na program "10" MOUČNÍK... sice jsem to při míchání sledovala, ale po pravdě bych stejně nepoznala, jestli je to těsto takové, jak se žádalo, tak jsem to prostě nechala ať se to předvede... :-) a výsledek je skvělý! Když to píplo prvně, vyndala jsem z jakési hmoty ty metličky a pak to píplo až při konci a to bylo upečeno tak akorát... nelepilo se to a vršek byl krásně zlatý... už jsme jí i ochutnali... není to šlehané nadýchané těsto, ale je to pórovitá lehká buchta - žádný hutňas, jak jsem od toho čekala, takže moc děkuji za tyto stránky, za vaše rady a stávám se vaší věrnou čtenářkou...
Děkuji a někdy zas písnu, až zkusím něco dalšího...

kockamodra 26.1. 12:49  

buchticku mam v peci jsem zvedava,pak dam vedet

BARTICEK 24.1. 19:20  

Tak jsem dělala tuto bábovku a není vůbec dobrá,nevyšla, byla tuhá,lepila se ani háky nešly vindat.první recept co se nepovedl:-(Je mi to líto,syn se na ní těšil.

gygalka 23.1. 17:42  

Teda - fakt je to dobrota. Akorát ji nemám mramorovou, protože jsem dala víc kakaa, než je uvedeno v receptu. Nemá to chybu!!!! Ani jsem nemusela v pekárně dopíkat, na program moučník skvěle upečeno.

gygalka 23.1. 16:52  

Právě jsem ji dopekla, vypadá krásně....ještě uvidím, jak bude chutnat, až vystydne.

Marica1972 10.1. 13:44  

Je naozaj veľmi dobrá, pridala som čerešne (mrazené). Mám Moulinex XXL, dala som program "múčnik" č.10 a po skončení ešte program "pečenie" č. 14 - 10 minút.

Anndy 9.1. 17:05  

iv - to máte asi jednu z pekáren: jedna série Eta Harmony, Concept PC 5020, Bifinett KH 1172, ECG PCB 649S ... u kterých nejde přidat pečení. Pak bych asi volila na pekárně program Moučník (pokud je) je tam delší doba pečení (80 minut)

iv 9.1. 15:52  

prave som ju dopiekla a bohuzial, ked peciem v pekarnicke, nemam moznost predlzit pecenie, po ukonceni programu bola este nedopecena, musim pockat, kym vychladne pekaren a znova zapnut, ale to sa mi nechcelo, tak som ju nechala v uzaretej , este horucej pekarni a dopiekla sa paradne "0 je vynikajuca1

meneden 30.12. 12:51  

Pekla jsem 60+20 minut, po stranách má propečenější kůrku, kdybych pekla méně, byla ještě ve středu syrová, opticky vypadá fajn, ale na můj vkus je dost hutná a já mám ráda nadýchanější, asi bude lepší ta "ovocná" varianta!

Oginka 24.11. 21:27  

Právě jsem ochutnali, je výborná. Přidala jsem kakao a mandle,...mňam

krizaci 23.11. 10:15  

TĚSTO JE DOBRÉ, DALA JSEM CELÝ PRDOPEČ A KRÁSNĚ VYBĚHLA AKORÁT BYLA PŘIPÁLENÁ,PAČ TĚSTO NE A NE BÝT A ZESPODU A Z BOKŮ UŽ TO BYLO MOC.TAK TO VYJDE SNAD JINDY. ROZHODNĚ TO NEVZDÁM! A CO! - PŘIPÁLENÉ ČÁSTI JSEM ODKROJILA A NIKDO TO NEPOZNAL... :O))

blondata 19.11. 22:06  

Elza,nezlob se,ale myslím,že poznám jestli mám nadýchanou bábovku nebo beton...ten by nám určitě nejel...

Anndy 17.11. 16:00  

Elza - podle fotek u receptu vidím, že většině recept vyšel.

Elza 16.11. 9:28  

Dopadla jsem jako několik z vás.
Byl to neskutečný beton. Skoro se to nedalo jíst.
Myslím, že důvodem je to, že pekárna prostě nešlehá, neudělá sníh, který tato "bábovka" potřebuje, aby byla nadýchaná.
Pokud ji tedy necháme jen vymíchat hnětacími háky určenými na kynutá těsta, tak to musí nutně dopadnout všude stejně.
Pokud chceme mít nadýchanou, tak to buď ušleháme šlehačem a pak teprve nandáme do pekárny k upečení nebo přisypneme PrdoPeč a ten nám to vyžene nahoru.
Další možností je, že jsme klasickou bábovku nikdy nejedli a tudíž nám jede i toto.

Anndy 7.11. 22:16  

Zuzacal - č.4

Zuzacal 7.11. 20:20  

Takže je to delikátní..Jak jsem psala tak jsem pekla...Bála jsem se ,že vevnitř bude málo propečená ,ale je to supr...Můj první sladký recept co se mi povedl...Ještě zítra vyzkouším mazanec, může mi někdo doporučit který je nej????

Zuzacal 7.11. 18:43  

Máme Moulinex,dala jsem na čtvrt hodky extra rychlý chléb, poté jsem dala Hodinu na pečení...Už je to půl hodiny, vypadá to že to vyskakuje mňám už se těším , teda jestli se to povede....Nevím dobu pečení musím zkoušet....

Zuzacal 7.11. 17:31  

už to chystám, pak písnu...Sladké se mi moc nedaří tak uvidíme....

blondata 27.10. 21:40  

Dala jsem raději celý prášek do pečiva a byla výborná.

Simulka*Adámek 22.10. 11:18  

Bábovku jsem pekla 52 minut, nechám ji vychladnout a pak opatrně vyklopím a uvidíme jaká bude, věřím že vynikající:-))

vollpes 11.10. 21:30  

je opravdu skvělá povedla se mi napoprve.

junovka 4.10. 10:48  

baby, ako sa da utvorit ten mramor vo vnutri tych baboviek?Vdaka

RendulaP 3.10. 10:38  

Akorát jsem jí rozkrojila a vypadá takhle krásně

vorsila 1.10. 22:42  

Výborná:-), přála bych autorce slyšet chválu mého partnera. Přidala jsem blanšírované mandle.

Maeta 12.9. 14:36  

Ta posledni fotka je ona, jen jsem nevedela jak tam dat jmeno. Jeste nema zkusenosti.

Maeta 12.9. 14:34  

Tak se nakonec povedla a take moc hcutnala. Priste pridam vic tresni a mozna i cokoladu.Mohu vrele doporucit.

Maeta 11.9. 18:40  

Zatim je v pecce. Po 45minutach peceni jsem ji zkontrolovala, ze se uz line jeji vune celym bytem a zda se mi, ze se zacina pripalovat. Po vpichnuti jehlice se testo ovsem lepi, takze pridavam 10minut.

hospodyňka 25.8. 22:19  

Tak nevím proč,ale mně se teda vůbec nepovedla. Jestli to je tím,že to byla šlehačka ke šlehání...
Vůbec nenabyla-bylo to příšerný.

RobikG 20.7. 11:54  

Právě jí peču přidal jsem mandle a peču na svetlou kůrku tak jsem zvědavej jak to dopadne až to vyklopim fotnu a sdělím jak to vypydá,pěkný den zatím kuchařinky

broukla 16.7. 21:18  

pekla jsem ji 2* poprvá byla vláčnější přidala jsem do ní merunkovou marmeládu,opravdu není nic rychlejšího doporučuji.

nenyso 9.7. 22:57  

Taky jsem ji pekla a dopadla podobně jako u "kašu", byla nízká,tužší a sušší.Chuťově je ale dobrá,dala jsem do ní sekané ořechy. Manžela asi neuchvátila,tak nám vydržela deset!! dní a pořád byla jedlá.On si dal radši mazanec.

Míla 9.7. 22:37  

tuto bábovku jsem dělala s višněma a je výborná, dávala jsem půlky višní a zamíchala jsem je do těsta, mám moulinex xxl, pekla jsem na program moučník.

kašu 9.7. 17:20  

Nevím kde se stala chyba ale vůbec ji nemám tak kyprou jako ostatní na fotkách.Je velice nízká a tuhá.Možná je lepší tuhle bábovku péct normálně v troubě.Občas ji peču a potřebuje jemné a dlouhé pečení,pak je dobrá.

alfonz 7.7. 16:07  

Mám Harmony,krátce.První pokus se nezdařil,bábovka byla nějaká tuhá,nevím kde se stala chyba.

mika 13.6. 14:22  

buchtu jsem dělala byla moc dobrá a rychlá.

Ennynka 9.6. 16:21  

Pekla jsem v Harmony, kterou mám 14 dní jako svůj první sladký recept. Je výborná, k snídani nezbyla.

marbes 2.6. 9:22  

Konečně jsem našla ten správný recept, který nám vyhovuje jako skvělá obměna pro makovec, ořechovou bábovku, ovocnou bábovku. Měla jsem problém najít recept, kde by byla buchta dobře propečená a přitom nepřipálená. Tady jsem k pečení přidala 20min a je to akorát propečené a nepřipálené.
Promíchám 15min na program těsto a pak 60+20 minut peču.

dani.mill 29.5. 16:24  

Takže bábovka se povedla.a normálně jsem koukala na hmotnost 1,2kg. takovou mega bábovku jsem ještě nejedla.
jinak jsem to dělala na program koláč a pak ještě 15 minut dopékala na pečení,ale chtělo to o pár minutek mín,ale to ještě vypiluju. zatím je dobrá.

dani.mill 28.5. 23:10  

pekla jste to některá v clatronicu 2865?je tam program koláč, tak jsem to zkoušela na něm tak teď čekám. nebo jestli na to máte nějakou jinou vychytávku?je to moje druhé pečení je 22,50 a manžel není doma tak mu dělám překvapení snad se povede. předem díky za odpovědi

modrina 21.5. 16:37  

Dělala jsem podle obměny od atina 1, přidala jsem nadrcenou hořkou čokoládu, ořechy a sušené brusinky. Uprostřed se mi propadla, nicméně zmizela před očima, je opravdu výborná.

MartinkaCZ 14.5. 20:18  

Dnes jsem dělala první variantu a povedla se :-)) Pekla jsem v Domo B3955 na program 6 = cake. Jednoduchá, chutná - doporučuji vyzkoušet ;-)

blizenec 27.4. 20:22  

Já už jí pekla 2x,dala jsem celý prášek do pečiva.Jen mám vždycky trochu víc upečenou kůrku :-(

Pa.ja 6.4. 9:23  

BYla moc dobrá. Jen mě překvapilo, že je nízká. Nějak mi moc nevyběhla. Ale jinak se po ní jen zaprášilo.

Padme 3.4. 14:08  

Výborná a rychlá, moc nám chutnala. Děkuji za recept!

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.