0058. tmavý čokoládový chléb

Autor:
   Hodnocení: 18%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
400 ml vody
4 lžíce cukru moučka
1,5 lžičky soli
400 g pšeničné hladké mouky
100 g kakaového prášku
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí


Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Malý


Postup:
pikanní hořko sladký chléb, hodí se k hovězímu masu nebo zvěřině
Poznámka:
je hodně nízký a přehnaně hořký.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.