0061. chléb jen z chlebové mouky od Yvik - téměř celokváskový

Autor: Yvik
   Hodnocení: 5%   klikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceniklikni pro ohodnoceni


Suroviny:
565 g kvásku (recept č. 98 nebo č. 627)
2 lžíce Culinesse
2 lžičky soli
2 lžičky mletého kmínu
220 g žitné chlebové mouky
280 g pšeničné chlebové mouky
1/4 lžičky sušeného droždí


Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední


Postup:
Každý máme kvásek jiný, a proto si musíme hustotu těsta sami během hnětení ohlídat!
U kváskových chlebů je někdy nutné po skončení kynutí těsto nechat dále kynout. Proto pokud není dostatečně nakynutý, před fází pečení pekárnu vypneme, zapneme na 1 minutu program Pečení a vypneme. Necháme dostatečně dlouho kynout v zavřené pekárně, pro upečení zvolíme program Pečení.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře




Názory čtenářů

Anndy 19.2. 20:34  

vitny - rostlinný tuk od Ramy, můžeš použít jakýkoliv

vitny 19.2. 9:10  

co je to culinesse?

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.