Pekárna: Severin BM 3983


- stěny spotřebiče s tepelnou izolací
- samostatná forma na pečení s nepřilnavým povrchem a držákem
- průzor
- funkce udržování tepla až 1 hod. po dopečení
- funkce memory (paměť) při výpadku el. proudu (7 minut)
- LCD displej

Adresa výrobce: http://www.severin.de
Cena: 1390,-Kč
Příkon: 450 W
Počet háků: 1
Počet programů: 12
Velikost chleba: max. 1000g

Pekárnu používají tyto čtenářky a čtenáři:
Motlinda
zkušenosti: Zatím dva chleby podle receptu a jeden ze směsi, všechny výborné. Hnětací hák je jeden.

Tamca1
zkušenosti:

papoušek
zkušenosti: Pekárnu mám jen 4 dny na 1 chleba jsem dala mnoho vody.2chleba se povedl nebyl ani ušák. Těsto michá taky dobře.Má jen jeden hák přezto jsem sní spokojená.


Diskuse:

nedka 25.1. 10:14  

Už jsem s touhle pekárnou blbou upekla pár chlebů, ale spokojená s ní nejsem. Je to moje druhá pekárna a bohužel její chyba je, že menu není v češtině. Krom toho receptů je u ní jenom asi sedm a všude chtějí kvásek. Vůbec netuším, kde ho vzít, nebo jak ho udělat. To se mi zdá zdlouhabvé.Moje první pekárna byla Béďa a ta byla super. Jenomže už se nevyrábí a já nesehnala náhradní díl.Proto mi muž koupil novou Severinku.

Alena Marešová 24.2. 16:23  

Dobrý den, prosím o informaci, zda je u domácí pekárny BM 3983 obvyklé, že po skončení pečení chleba zůstává rameno hnětače v upečeném bochníku nebo jestli se jedná o závadu pekárny. Děkuji.

nedka, Libuše kozáková 15.3. 10:15  

Ano, zůstává zapečeno. Pokud Chcete mít chléb upečený bez hnětacího ramínka, musíte ho po posledním míchání, před posledním kynutím, před pečením, namočenou rukou ve studené vodě, vyndat. Potom ještě chvíli těsto kyne a začne se péct. Jinak zapečené ramínko odstraňuji po upečení chleba špejlí a zůstává po něm otvor, kterým odchází z pečiva pára.

scherka 17.3. 10:40  

Tak jsem se trefila,nevěděla jsem jistě jestli máš tuhle Věra

papoušek 23.4. 11:44  

Dnes jsem zadělávala těsto na rohlíky.Pekárna těsto uhnětala i krásně nakynulo,takže i rohlíky byly dobré.

Iveta 6.7. 12:33  

Pekárnu mám chvíli,upekla jsem v ní asi 5 chlebů,dnes jsem dělala těsto na mazanec a dobře vykynulo.Jsem vcelku spokojená,ještě tedy nevím co vše dokáže,ale budu se učit a vás informovat...pokud někdo váhá,klidně do toho jděte! :-)))

Anndy 23.10. 22:28  

nedka - proč blbá pekárna? Zde na stránkách je více jak tisíc receptů a všechny jsou již vyzkoušené. Důležité je si přečíst článek jak nejenom na první chléb / klik a pak už to půjde. Kvásek se dá vynechat, jinak máme i na něj recept, je pod č.98 nebo 627

Milada 30.10. 16:28  

sháním hnětač poraďte kde?Děti mi ho vyhodily se starým chlebem.

Anndy 27.12. 11:45  

jakékoliv dotazy rádi zodpovíme na naší diskusi / klik

Jarka1967 17.10. 21:00  

Dobrý den.Koupila jsem si pekárnu Severin BM 3983 od paní a nemám tam návod.Ani český ani německý.Poradíte mi někdo,jak se v ní vyznat??Díky.

Anndy 18.10. 19:13  

Jarka1967 - přelož si jen názvy tlačítek, to stačí. U každého našeho receptu je pak, jak pekárnu nastavit, případně alternativa.

kirk 11.6. 17:42  

zdravim.kdo mi poradi nebo napise link navodu na pekarnu severin 3983?diky moc

kirk 11.6. 17:43  

nebo mail kirk_666@atlas.cz diky

Dana 24.6. 22:58  

taky bych potřebovala návod na pekárnu severin 3983,děkujidanuse@seznam.cz

draha 5.1. 10:11  

dobry den taky bych potrebovala navod na pekarnu severin 3983 svobodovadraha@seznam.cz dekuji

ladaulman@seznam.cz 3.2. 21:11  

Prosím neposlal by me někdo nebo neokopiroval návod na obsluhu domaci pekárny SEVERIN 3983 koupení od kamarádky ale bez návodu ,děkuji zaplatím

svitakova 17.3. 12:05  

prosim neposlal by mi nekdo návod na obsluhu pekárny SEVERIN 3983 dostalajsem ji dárkem ale bez navodu děkuji svitakova17@seznam.cz



Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.