Pekárna: Gallet MAP 203


- možnost nastavit stupeň propečení kůrky (světlá, střední, tmavá)
- možnost nastavit velikost
- paměť při výpadku el. proudu - max. 10 minut
- funkce odložený start - max. 13 hodin
- funkce udržování teploty po ukončení programu
- barva - bílá
- akustický signál
- LCD displej

Rozmístění tlačítek shora dolů:
- START/STOP
- COLOR
- LOAF SIZE
- SELECT
- vlevo TIME (šipka dolů) a vpravo TIME (šipka nahoru)

Programy:
1. basic - základní
2. quick - rychlý
3. french - francouzský
4. rapid - rychlý
5. whole wheat - celozrnný
6. cake - koláč
7. dought - těsto
8. bake - pečení
9. jam - marmeláda
10. toast


Adresa výrobce:
Cena: 1296,-Kč
Příkon: 700 W
Počet háků: 2
Počet programů: 10
Velikost chleba: max. 1100g

Pekárnu používají tyto čtenářky a čtenáři:
hataika
zkušenosti: Tak tuhle pekárnu mám,zatím jsem spokojená.Peču často,pekárnu mám zhruba měsíc a půl,tak uvidíme jak bude fungovat dál.

amlad
zkušenosti: Jasem velice spokojena.Vyzkoušela jsem chleby,sladké pečivo a slané záviny s náplní pizzovou,špenátovou a houbovou.Mohu všem doporučit

MamčaDáša
zkušenosti: Pekárnu jsem dostala k narozeninám,peču v ní už druhý týden a jsem s ní spokojená.Pekla jsem chleba,brokolicovou sekanou a mazanec.Určitě budu skoušet další věci.

pepisanek
zkušenosti: Pekárnu mám už přes rok,jsem spokojená,žádný problém nebyl


Diskuse:

amlad 3.3. 10:04  

Pekárnu mám od 02.03.2009.K pekárně nebyl přiložen sešit předpisů pečení jednotlivých druhů,takže nevím,které ingredience patří do jednotlivých druhů chleba a koláčů podle nabídky programů.Jak získat tento sešit předpisů ?

amlad 11.3. 8:46  

Zkušenosti: po získání recetů a vyzkoušení několika druhů chleba,sladkého pečiva a slaných závinů se špenátovou,pizzovou a houbovou náplní,jsem velice spokojena a mohu pekárnu doporučit

sima.summer 12.3. 13:00  

Dobrý deň podrobný návod so všetkým nájdete na adrese www.obchodny-dom.sk/dobraceny.phtml/383/ v akciách si nájdite Vašu pekáreň a tam je stiahnuť návod. Inak včera som si pekáreň objednala tak dúfam, že aj ja budem spokojná, prajem pekný deň a dobré pečenie s pozdravom sima

sima.summer 12.3. 13:35  

Dobrý deň, práve som čítala diskusie u tejto pekárni ale č 201 a sťažujú si, že metličky škrábu dno a zapekajú sa do chleba a ťažko sa dá vyklopiť chlieb. Je tento problém aj u tejto pekárni č 203???????? Mohol by mi niekto poradiť, lebo ju mám od včera objednanú. Ďakujem Sima

hataika 13.3. 17:16  

Já teda používám na vyklápění chleba apod. takový fígl,otočím formu a točím chvíli hákama jakoby zespoda a ono se to krásně vyklopí.Pochopitelně až to trochu vystydne,abych se nespálila.Jinak háky mi zatím nic neodřely.

sima.summer 16.3. 11:37  

ďakujem za odpoveď

Zlata 17.3. 16:18  

Dostala jsem pekárnu na vánoce a jsem docela neštastná.Pokaždé je chleba pěkně nakynutý,ale při pečení klesne.Muže mi někdo poradit co dělam za chybu?

Anndy 18.3. 15:48  

Zlata - jak nejenom na první chléb / klik. Jaké recepty si vyzkoušela?

palus 18.3. 16:42  

pekárnu mam od vánoc peču denně byla bych spokojena kdybych jen tak nezápasila s hnětacími háky zajedno nejdou vyndavat a za druhé se loupou

Zlata 20.3. 14:44  

Vyzkoušela jsem recept od Františka a nepovedl se mi.Dám na vyší radu a začnu s chlebem pro začátečníky.Děkuji.

MamčaDáša 6.4. 17:15  

Mám tuto pekárnu týden už jsem v ní pekla třikrát a pokaždé jsem sklidila ůspěch.Jsem ráda že ji mám.

misplys 20.4. 23:26  

Mám tuto pekárnu něco přes měsíc a jsem s ní zatím spokojená. Jenom je malý zádrhel v tom, že se mi těsto občas dostane mezi háky a tyčku na které jsou ty háky posazený a připeče se to.Takže pak jdou háky hůř vyndat nebo spíš chleba jde hůř vyklopit. Ale až to pečení trochu vychytám a háky vytáhnu před kynutím, bude po problému :-). Jinak co jsem upekla se vždy povedlo.

amlad 23.4. 7:45  

Zkuste zespodu pootočit háky.Pokud to uhlídám, vytáhnu háky před posledním kynutím.Líp se vyklopuje a chléb, nebo jiné pečivo pak při krájení vypadá líp, když zůstanou jenom dírky.S pekárnu jsem moc spokojená,dokonce jsem usmažila větší množství cibulky na program "marmeláda".Hodně štěstí s pečením :)

misplys 23.4. 22:25  

amlad - díky za radu, dneska jsem pootáčela dokola dokola a chleba se pěkně vyklopil :-). Přemýšla jsem, kdy nejlépe vytáhnout háky. Zkusím taky před posledním kynutím. Díky

amlad 27.4. 18:50  

Pokud je vytahuji, tak před posledním kynutím, protože před začátkem posledního kynutí pekárna ještě krátce těsto prohněte.

alča 20.6. 19:32  

dobrý den mám tuhle pekárnu už 2rok zatím jsem v ní pekla všeho všudy 3x vúbec to neumím není k tomu žádná knížka podle které bych pekla a věděla jak a co nastavit tak mi to tu stojí a dost mě to štve že to neumím mohl by mi někdo prosím poslat nějaké recepty a postup jak se to ovládá alenaprikryl@seznam.cz díky moc alča.

Anndy 21.6. 9:40  

alča - RADY , POSTUPY, RECEPTY a jiné najdeš přímo na těchhle stránkách.
Pro začátek doporučuji přečíst článek jak nejenom na první chléb / klik

Foji 7.8. 7:44  

Dobrý den. Tak už jsem chtěla napsat po dvou letech aktivního pečení v této pekárně, jak jsem docela spokojená, jenže...když bych ji pořádně prohlédla tak z pečící nádoby se začíná odprýskávat barva. Vyklopit chleba chce řáné umění a někdy si i trochu ponadávat. K té vší spokolenosti jsem pekárnu včera zapla a místo hnětení se ozvalo jen příšerné klapání, z čehož jsem usoudila, že pekárna byla zřejmě zralá přežít pouze svou záruční dobu. Škoda, protože jinak byla docela o.k.



Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.