Pekárna: Domo B 3920


- možnost zvolit stupeň propečení kůrky (světlá, střední, tmavá)
- možnost nastavit velikost chleba
- funkce odložený start (max.13 hod)
- nerezový ovládací panel
- funkce udržování teploty
- vyklápěcí držadlo pro snadnější přenášení
- kombinace plast-nerez

Český návod


Adresa výrobce: http://www.domo-elektro.be
Cena: 1674,-Kč
Příkon: 600W
Počet háků: 1
Počet programů: 12
Velikost chleba: max. 1000g

Pekárnu používají tyto čtenářky a čtenáři:
pampalka
zkušenosti:

Laivae
zkušenosti: Ve skutečnosti mám Tesco BSM1, jenže tu dělá domo a je to přesně ahle, takže vzhledem k tomu, že ji u Tesca nemáte hlásím se sem a jaké mám s ní zkušenosti? No uvidíme, sžívám se s ní, jsem z ní nadšená snad bude dobře péct, dnes peču druhou věc a azatím v pohodě, jsem spokojená a sand holka vydrží nějaký pátek. těším se, až vyzkoušíme spoustu receptů, podle toho co jsem viděla tak je skvělá a ještě zrovna v akci takže úplná nádhera. zatím peče nádherně...

jarmiZ
zkušenosti: Dnes jsem si ji koupila, tak uvidíme:-) Doufám, že tu brzy napíši jen samou chválu.

aduna
zkušenosti: Dostala jsem jako vánoční dárek, ale není u toho časová tabulka, jak jednotlivé programy dlouho hnětou, kynou, pečou, atd.... Nemáte, prosím, někdo????

flilinka
zkušenosti:


Diskuse:

byba 3.11. 17:39  

Od pekárny B 3915 se liší pouze barvou.

Jožka 12.5. 21:32  

Dnes jsem si koupila tuhle pekárnu,upekla první chlebík z přiložené směsi,byla zdarma upekl se krásně chutnal taky moc dobře.Zatím jsem moc spokojená.

emadlouha 31.5. 20:43  

kopila jsem si tuto pekernu mam ji týden pořád pečem chleby moc dobréEMA

jožka 7.6. 20:03  

pekla jsem mazanec a mooc dobrý

Kristynka53 22.7. 17:33  

Koupila jsem si tuto pekarnu, zatim jsem s ni spokojena. Nemuzete mi nekdo poradit univerzalni recept na chleba ktery funguje? Nejradeji pecu na 1000 g,kurka medium,program zakladni.Mooc bych to potrebovala.

Jožka 28.7. 20:57  

Já zatím peču ze směsí z lidlu a rodina je spokojená z receptů se mi chleba párkrát nepovedl tak jsem to prozatím vzdala,ale tady na stránkách je receptů hodně jen je vyzkoušet,ale který je dobrý nevím

Anndy 27.12. 11:33  

jakékoliv dotazy rádi zodpovíme na naší diskusi / klik

Hanka 8.1. 12:02  

Mohl by mi někdo z majitelů této pekárny prozradit, z čeho je vnitřní část formy? Je uvedeno, že z nepřilnavého materiálu - jedná se o teflon? Děkuji za odpověď

Jožka 12.1. 22:04  

Zdravím Hanko.Pekárnu mám od května 2008.Povrch přesně nevím z čeho je,ale teflon to určitě není

jarmiZ 24.1. 17:27  

Taky prosím o totéž , co aduna, potřebovala bych vědět při jednotl. programech délky hnětení, apod.
Děkuji moc.

Jožka 26.1. 20:48  

Ahoj všichni pokud si kliknete zde na český návod tak tam jsou i časy co jak dlouho se dělá.Mrkněte.Chleba je z pekárny super,uhnětat a nechat vykynout taky,džem jsem nezkoušela,ale moučníky vánočky a bábovky z pekárny jsou dost vysušené a rodina to nejí,takže nachám si vypracovat těsto sladké v pekárně,ale peču v troubě

jarmiZ 1.2. 17:39  

Tak jsem zkoušela 2x mazanec, byl úžasný, vůbec ne vysušený, jak tu někdo psal. Chleba už jsem pekla x-krát, hlavně peču z čerstvých kvasnic, ty sušené se mi moc neosvědčily. Dělala jsem tam i škvarky na program 2x marmeláda a jsou naprosto unikátní. Fakt jsem spokojená. Pekárna je bezva.



Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.