Diskuse o domácích pekárnách

Toto je online záznam diskuse o domácím pečení. Tato diskuse běží na serveru Dáma.cz. Pokud se chcete zapojit do diskuse, klikněte na: diskuse o domácím pečení

Čísla v diskusi znamenají smajlíky. Vidět jsou až v diskusi na Dáma.cz po registraci.

babiMinka 24.7. 19:41  

zulan: :818::521:

zulan 24.7. 19:18  

katka68, mlíčko, Iivetata: :569::569:

Iivetata 24.7. 17:54  

zulan: :113::113:

mlíčko 24.7. 17:45  

zulan: hm, hned bych si dala:812::304:

katka68 24.7. 16:25  

zulan: :427:

zulan 24.7. 16:24  

:432:

rehek 24.7. 13:07  

Rajunka: zkus se poradit na bezlepkové diskuzi TADY KLIK

Rajunka 24.7. 12:16  

Dobrý den,

mohla bych Vás poprosit o radu? Mám doma domácí pekárnu staršího data, která boužel nemá program na bezlepkové pečení. Mohu se zeptat na jaký program BLP pečete? Nebo jaké jsou zhruba časy kynutí a pečení?

Mnohokrát děkuji a budu velikým dlužníkem!
Rajunka

Iivetata 24.7. 8:09  

Zkoušela jsem křehký chléb,ale nekřupe,jíst se dá.

Iivetata 23.7. 12:22  

dnes jsem zkoušela křehký žitný chléb a nedala jsem sůl :632: a zatím nekřupe :816:

Kytice 19.7. 9:07  

moc děkuji za odpověďi:646:

rehek 19.7. 7:44  

Kytice: Pšeničné pečivo rychle tvrdne, nejlepší je hned po upečení. Housky co se hned nesní dávám do mrazáku, po vytažení jsou za hodinku jako čerstvé.

Iivetata 19.7. 6:20  

Kytice: taky dávám do mikrotenu i chleba

Kytice 18.7. 22:13  

*Manka*: tak vyzkouším, jen nevímk proč na FB píšou, že v plátěném pytlíku pečivo vydrží několik dnů měkké, já ho musím druhý den nahřívat v MWT jinak je to jak kámen

babiMinka 18.7. 19:49  

Kytice: My máme rádi měkké pečivo/kůrku a tak po upečení je hned pomažu vodou a přikryju utěrkou a po vychladnutí dávám do chlebníku zabalené ve staré plíně a tu denně vyměňuji.

*Manka* 18.7. 19:40  

Kytice: s balením do plátěného nebo papírového pytlíku mám taky ty zkušenosti, že tam pečivo ztvrdne. Dávám ho vždy do mikrotenového sáčku, ale až po té, co pečivo vychladne. :1:

babiMinka 18.7. 19:20  

hekute: Díky - to bude ono!!!! :821:

Kytice 18.7. 18:26  

Dobrý den, prosím o radu, když upeču rohlíky jsou na druhý den tuhé, peču na 200 stupňů, po vytažení přikryji útěrkou a dávám do plátěného pytlíku, recepty používám z topreceptu nebo odsud

gumovy-medvidek 18.7. 18:02  

hekute: :547:

zahrádkářka 18.7. 16:37  

hekute: :350: :868::868::868: :391:

zulan 18.7. 15:32  

hekute: :818::818:

JarkaS 18.7. 7:10  

hekute: :812:

Sallow 17.7. 19:37  

babiMinka: Klikni si na obrázek, recept je pod fotkou :652::784:

mlíčko 17.7. 18:59  

recepty jsem dala pod fotky.:812:

mlíčko 17.7. 18:49  

díky všem.:304:

feliberi 17.7. 15:58  

matej911: děkuji za radu,:502:

zahrádkářka 17.7. 14:52  

mlíčko: :350: Samé mňamky.Až mi doroste další cuketa,tak si ji nakrájenou taky opeču.Placky na půl s bramborama jsem už měla 4x :391:

hekute 17.7. 14:34  

No tak tady

hekute 17.7. 14:34  

babiMinka: Možná by to mohly být tyto...?:866::868:Dělám je, když mám dost jablek :866::810:

Betyyna 17.7. 14:23  

mlíčko: :812: máš to perfektní!