Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0108. loupáčky od Kovářka
Autor: Kovářka
suroviny: 300 ml vody 100 ml oleje 100 g cukru trochu soli 1 vejce 600 g hladké mouky..

0138. voňavé vanilkové jidáše
Autor:
suroviny: 200 ml mléka 100 g másla 4 žloutky 80 g moučkového cukru 1 vanilkový lusk ne..

0001. knedlík z domácí pekárny
Autor:
suroviny: 250 ml mléka (nebo 125 ml mléka + 125 ml vody) 1 vejce (nebo místo vejce - 1 lž..



Články o pečení:

Reklamace

Kdy reklamovat? - reklamovat můžete pokud je zboží v záruční době a pokud jste vadu nezpůsobili špatným zacházením nebo nevhodným použív

Test pekárny Bifinett KH 1171

V letošním prvním testu pekáren jsme se rozhodli otestovat jednu z levnějších pekáren. Volba padla na Bifin

Kdy vyjmout hnětače před pečením

Hnětací metly lze vyndat (u programu Základní / Normální / Klasik) po druhé fázi hlazení těsta. V době kynutí těsta jsou tři fáze