Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0032. závin do domácí pekárny od Uursik
Autor: Uursik
suroviny: 150 ml mléka 70 ml oleje 30 g cukru špetka soli citronová kůra 300 g polohr..

0376. plněné kynuté pletýnky od Kovářka
Autor: Kovářka
suroviny: 250 ml vlažného mléka 70 g rozpuštěného másla nebo 35g másla a 35 g sádla 1/4 ..

1468. rohlíky od Želka
Autor: Želka
suroviny: 200 ml vody 60 ml kyšky 6 lžic oleje 2 lžíce sádla 1 lžíce Maizeny nebo Gust..



Články o pečení:

Bezlepkové mouky

Jizerka Všestranně použitelná pro pečení chleba, dále pro přípravu sladkých kynutých těst, šlehaných a třených hmot, tak i p

Co si upečeme na Dušičky

Co to vlastně jsou dušičky a kdy je slavíme?   Dušičky je lidový název pro den kdy vzpomínáme na všechny věrné zemřelé. Du&

Reklamace

Kdy reklamovat? - reklamovat můžete pokud je zboží v záruční době a pokud jste vadu nezpůsobili špatným zacházením nebo nevhodným použív

První pečení

Pekárnu máme zakoupenou, vymytou, případně i vypálenou / klik (není nutné, ale doporučuje se - pozor vždy s formou uvnitř!!!) a návod prostudovan&yacut