Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0390. makové bochánky od Kovářka
Autor: Kovářka
suroviny: 250 ml mléka 100g tuku (50g Hery + 50g sádla) 1 vejce 100g cukru trochu soli..

0013. mazanec od zindule
Autor: zindule
suroviny: 1 vejce 300 ml mléka 50 g rozpuštěného másla 50 g rozpuštěného sádla 500 g p..

1317. koblihy z trouby od lebahu
Autor: lebahu
suroviny: 250 ml mléka 1 vejce 50 g másla 40 g cukru 2 lžíce rumu 1 vanilkový cukr c..



Články o pečení:

Croissant

- francouzské pečivo z kynutého máslového těsta ve tvaru půlměsíce (croissant znamená ve francouzštině půlměsíc) - výraz Croissant se po

Motání housek z jednoho pramene od Uursik

         

Odložený start

Nastavíme na displeji pomocí tlačítka + (většinou vedle displeje), případně tlačítko ČAS se šipečkou nahoru tolik hodin, za kolik má být

4. sraz pekařů a pekařek z Dámy

 U příležitosti oslavy SVĚTOVÉHO DNE CHLEBA uspořádaly dne 16.10. 2010 Svetluska78 a Anndy již 4. SRAZ nejenom PEKAŘŮ A PEKAŘEK Setkání proběhlo v Pra