Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0716. Páni (těsto vhodné i na vánočku)
Autor: Svetluska78
suroviny: 350 ml mléka 25 ml rumu 100 g rozpuštěného tuku 2 žloutky špetka soli 100 g..

0196. vánočka od EVA.
Autor: EVA.
suroviny: 250 ml mléka 100 g cukru 125 g tuku 2 vejce špetka soli 250 g hladké mouky ..

0155. francouzská bageta od EVA.
Autor: EVA.
suroviny: 450 ml vody 1,5 lžíce medu 1,5 lžičky soli 1,5 lžičky cukru 800 g hladké mou..



Články o pečení:

Briošky

Vypracované a nakynuté těsto rozdělíme na stejně velké díly a z každého dílu vytvarujeme kuličku, naskládáme na plech, překryjeme pl

Loupáčky alá Zojirushi

Vykynuté těsto si lehce rukama zpracujeme Rozdělíme na stejné díly a z každého dílu vytvarujeme kuličku (těsto netrháme,ale krájím, ab

Jak plnit koláčky a práce s důlkovačem

Pojďme si naplnit koláčky Oblíbená těsta na sladké jsou např. 78, 208 a mnoho dalších Po vykynutí (ukončení programu Těsto) těsto propracujem