Dáma.cz |Trendy|Láska a vztahy|Zdraví|Celebrity|ABC Zahrady a Bydlení|Hubnutí|Astrologie|Diskuse|Poradny|Foto|Blogy |Hry|bazárek
Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.
Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.
Nejlepší recepty:
0940. bábovka ze zakysané smetany od BarušeAutor: Baruše
suroviny: 4 vejce
170 ml oleje
2 zakysané smetany (2 x 200 ml)
šťáva z půlky citrónu
1..
0315. slané tyčinky od Svetluska78Autor: Svetluska78
suroviny: 250 ml vody
100 g sádla
1 vejce
2 lžičky soli
1 lžička cukru
500 g hladké m..
0157. loupáčky od Zorka.Autor: Zorka.
suroviny: 175 ml mléka
špetka soli
70 g rozpuštěného másla
1 žloutek
1 vanilkový cukr
..
Články o pečení:
Recept č. 1287 / klik Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profíky seženete v PEKAŘSKÉM RÁJI
Vykynuté těsto si vytvarujeme do bochánků velkých asi jako dlaň Povrch potřeme vodou nebo bílkem a obalíme v semínkách Ve středu prořízne
Těsto vůbec nenakynulo - použili jste opravdu správné droždí? Pokud místo instantního nebo čerstvého droždí použijete droždí lahůdkov&eacu
Kdy reklamovat? - reklamovat můžete pokud je zboží v záruční době a pokud jste vadu nezpůsobili špatným zacházením nebo nevhodným použív