Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0737. vdolky od DagmarM
Autor: DagmarM
suroviny: 250 ml mléka 50 g rozpuštěného másla 1,5 lžičky soli 1 vejce 1 lžíce cukru ..

1392. vánočka od cejen
Autor: cejen
suroviny: 260 ml mléka 4 lžíce krystalového cukru 4 lžíce oleje 1 vanilkový cukr 500 g..

0032. závin do domácí pekárny od Uursik
Autor: Uursik
suroviny: 150 ml mléka 70 ml oleje 30 g cukru špetka soli citronová kůra 300 g polohr..



Články o pečení:

16.10.2007 - World Day Of Bread - Czech Republic

Šťastný Světový den chleba '07 / Happy World Bread Day '07           Anndy - chléb kečupový od Anndy č. 679   Eliann -

Odložený start

Nastavíme na displeji pomocí tlačítka + (většinou vedle displeje), případně tlačítko ČAS se šipečkou nahoru tolik hodin, za kolik má být

Jak na plněné buchty nebo ovocné knedlíky od Anndy

- vykynuté těsto propracujeme na silikonovém vále a rozdělíme námi zvolený počet dílů. Postupně vyválíme rozvalovacím váleč

Jak na tygří chléb

Tygří chléb je chléb s doubarevnou kůrkou, která má připomínat tygra (jeho kožíšek). Poprvé jej vytvořil v roce 1942 anglický peka