Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0492. marcipán z pekárny
Autor: andulka3
suroviny: 150 g sušeného polotučného mléka 150 g cukru moučka 3 lžíce oleje 1 lžička me..

0131. smažené béleše od Svetluska78
Autor: Svetluska78
suroviny: 300 ml mléka 2 žloutky 50 g rostlinného tuku 500 g polohrubé mouky 60 g mouč..

0804. anglické rohlíky od Ajna
Autor: Ajna
suroviny: 260 g vody 180 g mléka 1 lžíce sádla 1 lžíce olivového oleje 2 lžičky soli..



Články o pečení:

Velikonoce 2008

    Tady si můžete prohlédnout velikonoční pečení členů naší diskuse.              

Švýcarské pečivo

Švýcarsko je další země s velkou různorodostí pečiva. Jejich 200-300 druhů soupeří s počtem druhů sýrů.  Nejenže každá oblast m&a

Co kde nakoupíme a za kolik?

CENY JSOU POUZE ORIENTAČNÍ     Pšeničná chlebová mouka - ve mlýnech nebo na Moravě v prodejnách Penam - cena 1 kg Pena

Jablečný kvásek dle Svetluska78

1. den - nachystáme si nádobu (měla by být naprosto čistá, proto je lepší ji alespoň vypláchnout vroucí vodou), jablka důkladně omyjeme, zbav&