Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0876. anglické pletýnky od cinie
Autor: cinie
suroviny: 300 ml vody 150 ml bílého jogurtu 1 vejce 270 g polohrubé mouky 100 g žitné ..

0131. smažené béleše od Svetluska78
Autor: Svetluska78
suroviny: 300 ml mléka 2 žloutky 50 g rostlinného tuku 500 g polohrubé mouky 60 g mouč..

0156. podmáslové bagety od EVA.
Autor: EVA.
suroviny: 400 ml podmáslí 1 lžička soli 1 lžička cukru 500 g hladké mouky 1 lžička suš..



Články o pečení:

Postup motání housek z jednoho pramene od ivankadav82

1. udělá se váleček,uprostřed uzlík 2. vezmeme vrchní konec válečku 3. zasuneme ho dospod uzlíku,doprostřed 4. vezmeme spodní konec vál

Reklamace

Kdy reklamovat? - reklamovat můžete pokud je zboží v záruční době a pokud jste vadu nezpůsobili špatným zacházením nebo nevhodným použív

Svatební pečivo ve světě

Korovai -         je tradiční ukrajinský svatební chléb, který má symbolizovat společenství a kruh života. P

Postup na plněné pletýnky od Kovářky

Těsto vyválíme do obdélníku 30 x 60 cm, potřeme náplní a složíme po delší straně tak,aby byly nad sebou tři stejné vrstvy.Nakr&aac