Vítejte na stránkách domácí pekárny

Koupě pekárny - jak vybírat

Všechny pekárny mají stejné nebo podobné funkce, jde tedy spíš o to, jestli zvolit jednohákovou nebo dvouhákovou.






Zajímavosti historie pečení

Seznam nejnovějších zajímavostí z historie pečení.








Nejlepší recepty:

0675. vanilkový oblak od JanaC
Autor: JanaC
suroviny: 250 ml mléka 1 lžíce oleje 2 lžíce cukru (kdo má raději sladší, dá víc) 1 lži..

0492. marcipán z pekárny
Autor: andulka3
suroviny: 150 g sušeného polotučného mléka 150 g cukru moučka 3 lžíce oleje 1 lžička me..

0108. loupáčky od Kovářka
Autor: Kovářka
suroviny: 300 ml vody 100 ml oleje 100 g cukru trochu soli 1 vejce 600 g hladké mouky..



Články o pečení:

Briošky

Vypracované a nakynuté těsto rozdělíme na stejně velké díly a z každého dílu vytvarujeme kuličku, naskládáme na plech, překryjeme pl

Vánoční pečení 2007

    Spoustu pomůcek pro pekaře a cukráře, amatéry i profíky seženete v PEKAŘSKÉM RÁJI      

Italské pečivo

Pane Carasau - tradiční pečivo na Sardinii - recept je velmi starý - původně byl připravovaný pro pastýře, kteří zůstávali i několik měsíců mimo domo

Bramborové rohlíky od quattro

Pekárna vypracuje těsto Nachystáme si různé náplně a pracovní plochu Těsto rozdělíme na 3 díly a z každého rozválíme placku